Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
10. 7. 2018,
9.20

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča HOFER

Natisni članek

FerFud HOFER advertorial

Torek, 10. 7. 2018, 9.20

2 meseca, 1 teden

To nedeljo finale ob finalu na ljubljanski tržnici

Vsebino omogoča HOFER

Trimesečna turneja FerFud BBQ TOUR se bo končala z velikim finalom ob finalu. Žar oboževalce čaka kulinarični spektakel z vročimi hiti BBQ legend in ogled nogometne tekme leta na velikem zaslonu.

Tovornjaček FerFud je z vročimi hiti prekrižaril Slovenijo. | Foto: Tovornjaček FerFud je z vročimi hiti prekrižaril Slovenijo.

Vroči hiti štirih mojstrov žara so tri mesece zažigali na dobrodelni žar turneji po Sloveniji. Projekt FerFud BBQ TOUR bo sklepno dejanje sezone doživel v velikem slogu – ob urbani kulinariki, začinjeni z dobrodelno noto, in ob prenosu športnega dogodka leta. Manjkalo ne bo udarnih ritmov, ozračje pa bo ogrel tudi koncert z vročimi glasbenimi hiti. Finale ob finalu bo na ljubljanski tržnici v nedeljo, 15. julija, od 15. ure.

Na finalu ob finalu se bodo še zadnjič predstavili vroči hiti slovenskih žar legend. | Foto: Na finalu ob finalu se bodo še zadnjič predstavili vroči hiti slovenskih žar legend.

Vroči hiti slovenskih žar mojstrov

Zaključek turneje FerFud BBQ TOUR bo pospremil kulinarični spektakel za vse ljubitelje dobrot z žara. Pod vroče hite se podpisujejo chefi štirih sodelujočih restavracij – Hood Burger, Sorbara Steak House, HillBilly's Smoke House in Pop's Place –, ki si bodo tudi sami nadeli predpasnike in poskrbeli za pravo poletno simfonijo okusov.

Obiskovalce bodo na Pogačarjevem trgu razvajale poslastice z žara. | Foto: Obiskovalce bodo na Pogačarjevem trgu razvajale poslastice z žara.

Finale ob finalu z najbolj vročo tekmo sezone

Najbolj sočna in dišeča žar turneja bo obiskovalce na zadnjem nastopu sezone še enkrat dodobra ogrela z okusnimi grižljaji in nogometno tekmo leta. Za udarni začetek bo poskrbela tolkalna skupina StrojMachine. Goreči žar oboževalci in vneti navijači si bodo v živo ogledali prenos športnega dogodka leta, večer pa se bo končal s koncertom skupine King Foo in vročimi glasbenimi hiti.

Obiskovalce bo ogrela tudi najbolj vroča tekma sezone | Foto: Obiskovalce bo ogrela tudi najbolj vroča tekma sezone

Fini grižljaji za dober namen

Žar oboževalci lahko fine grižljaje poravnajo po fer ceni, ki je enaka ceni sestavin posameznega hita v poslovalnicah HOFER, ali s QR-kodo, ki jo prejmejo z objavo določene FerFud vsebine na družbenih omrežjih. Skozi trajanje projekta so temu dodajali prostovoljne prispevke in tako prispevali k donaciji, ki bo ob koncu turneje namenjena otrokom in mladostnikom, vključenim v projekt Botrstvo v Sloveniji. Vsak obiskovalec bo lahko v velikem finalu še zadnjič prispeval k skupnemu znesku in tako združil prijetno s koristnim.

Kulinarični spektakel bodo pospremili udarni ritmi in vroči glasbeni hiti | Foto: Kulinarični spektakel bodo pospremili udarni ritmi in vroči glasbeni hiti

Več informacij najdete na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter ali na FerFudovi spletni strani.

 

 

Ne spreglejte