Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
8. 6. 2017,
8.45

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Alpe-Panon d.o.o.

Natisni članek

nagradna igra McSundae Deluxe McDonald's sladoled advertorial

Četrtek, 8. 6. 2017, 8.45

2 meseca, 1 teden

Sestavite svoj sanjski sladoled in zadenite novi Apple iPhone 7

Vsebino omogoča Alpe-Panon d.o.o.
McDonald's

Kakšen je sladoled po vašem okusu? S sočnimi jagodami, bogatim karamelnim prelivom ali morda s trojnim čokoladnim presenečenjem? Izberite svoj najljubši okus in sodelujte v najbolj osvežujoči poletni nagradni igri.

Le kaj je boljšega od poletne osvežitve v obliki slastnega sladoleda? In če je ta kremast, okusen in hkrati neustavljivo poživljajoč, je to nedvomno poletni zadetek v polno!

Povejte, kakšnega bi izbrali, in vam povemo, kdo ste

Poletni "must have" dnevnih jedilnikov in hitrih ritualov je nedvomno okušanje sladoleda. To je tisti trenutek dneva, ko si lahko vzamete čas za nekajminutno sladkanje ali uživanje ob najbolj sladki poletni razvadi. Sladoled je sinonim poletnega crkljanja in je nedvomno tudi najboljši izgovor za brezskrbno druženje.

Ta mesec imate možnost, da poskusite prav vse okuse slastnih sladoledov v McDonald'su, se poigrate v zabavnem testu in se potegujete za nore nagrade.

Sladoledi v lončku McSundae Deluxe so prav tisto, kar potrebujete, izbirate lahko med nešteto kombinacij okusov, mi pa vam predstavljamo tri preverjeno odlične:

McDonald's | Foto: McSundae Deluxe trojna čokolada

Mlečni sladoled z okusom čokolade, dodatkom smetane in z dvema prelivoma po izbiri. Izbirate lahko med jagodnim, čokoladnim, karamelnim ali Oreo okusom.


McDonalad's | Foto: McSundae Deluxe vanilija in karamel 

Mlečni sladoled z okusom vanilje, z dodatkom sladke smetane in z dvema prelivoma po izbiri. Izbirate lahko med jagodnim, čokoladnim, karamelnim ali Oreo okusom.

 


McDonald's | Foto: McSundae Deluxe trojna jagoda

Mlečni sladoled z okusom jagode, z dodatkom sladke smetane in z dvema prelivoma po izbiri. Izbirate lahko med jagodnim, čokoladnim, karamelnim ali Oreo okusom.

 

 

Sestavite si čisto svojo sladoledno kombinacijo! Sladoledna ponudba pri McDonald'su vam omogoča praktično neomejeno kombiniranje okusov, po trenutnem navdihu ali razpoloženju.

Poskusite se v testu in odkrijte, kaj vaš okus za sladoled pove o vas!

McDonalds | Foto:

Nagradni sklad, ki ga ne morete spregledati:

Nagrade vsak dan

10 x McSundae Deluxe

5 x veliki meni z našim klasikom

10 x skodelica McCafe

Glavna nagrada

Apple iPhone 7

 


Pet načinov, kako bo sladoled McSundae Deluxe popestril vaše poletje

McDonald's | Foto: Izgovor za vesela srečanja – sladoled je vedno najboljši izgovor, da se zapeljete do najbližjega McDonald'sa, posedete z druščino na vrtu in si za nekaj sladkih trenutkov privoščite vneto debato o vsem, kar se vam zdi pomembno. Druženje in sladoled sta nepogrešljivi poletni stalnici.

Večerna družba ob najljubšem filmu – najprej v McDrive, potem pa pred televizijo – sladoled in romantična komedija sta nedvomno neločljiva.

Romantični sprehod po mestnih ulicah – vsak svojo najljubšo kombinacijo okusov, z iskricami v očeh, pod zvezdnatim nebom in z nabitim pričakovanjem.

Navihana otroška zabava – za rojstni dan ali kar tako. Namesto ob torti to poletje praznujte ob slastnih sladoledih McSundae Deluxe.

Popoln odmor za malico – preskočite menzo in si raje privoščite okusno razvajanje v McDonald'su – tudi s kremastim sladoledom. Vzemite si nekaj minut zase, pozabite na delo, ki vas čaka v pisarni in samo uživajte.


Sladoledni lonček čaka, da ga napolnite z značajem

Rešite nagradni test, razkrijte svojo najljubšo sladoledno kombinacijo in se potegujte za nagrade. Pohitite, nagradna igra traja le do 30. 6. 2017.

 

Ne spreglejte