SiolNET. Trendi Kulinarika
Vsebino omogoča Leone
  • Messenger
  • Messenger

Nagradna igra AL!VE drops, uradne čokolade slovenskih alpskih smučarjev

ALIVE
Vsebino omogoča Leone

Kaj se zgodi, ko se slovenski alpski smučarji, osvajalci belih strmin, združijo z AL!VE osvajalci najslajših sladkih razvad?

Nastanejo AL!VE Drops čokoladne kapljice, boljša sladka izbira za vse športnike in aktivne, ki skrbijo za uravnoteženo prehrano. Izbiramo lahko kar med tremi različnimi okusi: Peanut, Nutty in Energy. Vse čokoladne kapljice pa so tudi obogatene z vitamini in minerali!

Spoznaj več o AL!VE Drops in sodeluj v veliki nagradni igri!

ALIVE

AL!VE zlati sponzor SLO SKI alpskih smučarskih reprezentanc

Ajdovski Incom LEONE, največji proizvajalec sladoleda in čokolade v regiji, je to zimo s svojo blagovno znamko sladoledov in čokolad AL!VE združil moči s slovenskimi smučarji ter predstavil AL!VE Drops čokoladne kapljice.

Slovenski alpski smučarski asi, kot so Andreja Slokar, Ana Bucik, Meta Hrovat, Žan Kranjec in Štefan Hadalin, so bili vključeni že v sam proces razvoja izdelkov. V letu 2021 so na svetovnem prvenstvu v Cortini d’Ampezzo ekskluzivno prvi testirali prve AL!VE Drops vzorčne čokoladne kapljice. Na podlagi njihovih mnenj je bila prvotna čokoladna receptura še izpopolnjena, AL!VE pa je z novo sezono postal zlati sponzor SLO SKI smučarskih reprezentanc.

ALIVE

AL!VE Drops predstavljajo boljšo sladko izbiro

Eno sodobno in priročno pakiranje "to go" vsebuje le 150, za prste obliznit kalorij. Izbiramo pa lahko med kar tremi različnimi okusi: Peanut (mlečno čokolado s slanim arašidovim polnilom), Nutty (belo čokolado z lešnikovim polnilom) in Energy (vegansko temno čokolado s pomarančnim sokom v prahu in naravno aromo pomaranče).

ALIVE

Vse tri sladke razvade so si zadale najbolj pomembne cilje: da izpolnijo naše sladke želje in nas napolnijo z energijo, ki šteje! Funkcionalnost čokolade (vseh treh okusov) AL!VE Chocolate drops je tako zagotovljena z dodanimi vitamini A, B6, B12, D3 in folno kislino. V njih pa najdemo tudi minerala selen in cink, ki prispevata k izboljšanju imunskega sistema.

ALIVE

Z vsakim nakupom AL!VE Drops podpiramo mlade slovenske smučarje

Najslajše je uživati, ko skrbimo za jutri. Poleg zlatega sponzorstva SLO SKI pa podjetje Incom pri vsakem nakupu AL!VE Drops čokoladnih kapljic dva centa namenja tudi podpori mladim smučarskim silam, ki bodo kmalu osvajale naše bele strmine (in srca!). Kaj je lahko še slajše od tega? Zagrizimo, brez vsakršne slabe vesti! AL!VE Drops čokoladne kapljice so na voljo v trgovinah HOFER, Mercator, INTERSPAR, Tuš in v drogerijah DM.

Sodeluj v nagradni igri in si prisluži nagrade, s katerimi bo ta zima res sladka

ALIVE

Kako sodelovati? Na dva načina:

1. Kupi AL!VE Drops (ali pa kar vse tri). Obišči našo spletno stran in vnesi svojo številko računa v nagradni boben.

2. Reši kviz AL!VE Drops!

Nagradna igra traja od 29. 11. 2021 do 19. 12. 2021, pogoji za sodelovanje so na voljo na spletni strani.

Žrebanje nagrad bo 3. januarja 2022.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin