Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
8. 6. 2020,
10.27

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Fortenova grupa d.d.

Natisni članek

sladoled Ledo Highlife advertorial

Ponedeljek, 8. 6. 2020, 10.27

2 meseca, 1 teden

Brez slabe vesti: odlični sladoledi z manj kalorijami

Vsebino omogoča Fortenova grupa d.d.

Se še spomnite tistega neznosnega občutka, ko vas poletna vročina popolna ohromi in poleni? Ko sicer občutite lažjo lakoto, vendar vam soparno ozračje onemogoča razmišljanje o kuhanju in pripravi jedi? Da, to so tisti trenutki leta, ko se najbolj razveselimo odličnega sladoleda. Letos bodo ti trenutki še boljši, saj bo sladkanje s sladoledom brezgrešno.

poletje kopalke sprostitev | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Sladkanje s sladoledom je nedvomno najbolj težko pričakovano razvajanje poletja. Pomeni tisti trenutek dneva, ko odmor postane igriva zabava in ko se vsak obed sklene s pravo mero božanskega razvajanja.

In če ste do zdaj ob razmišljanju o sladoledu vihali nos, šteli kalorije in se sumljivo spogledovali z bikini kopalkami, bo letos nedvomno drugače! Družini izvrstnih sladoledov Ledo so se pridružili štirje novi člani, ki zagotavljajo sladkanje brez slabe vesti.

ledo | Foto:

Nove sladolede Highlife sestavlja raznolika četverica – v njihovi družbi boste lahko uživali vse poletje, saj imajo manj kalorij in kar 30 odstotkov manj sladkorja in maščob.

120 % užitka

30 % manj sladkorja

30 % manj maščob

Odličen izvor beljakovin

0 % slabe vesti

Okusi, ki se jih ne morete naveličati

Kremasta tekstura in raznolikost okusov, ki se bodo popolnoma prilagodili tako vašemu razpoloženju kot okusu. Izbirate lahko med štirimi okusi odlične kakovosti – čokolado, kremno vaniljo, jagodo s pravimi kosi sadja in brownie čokolado s prelivom z malino.

Kateri od štirih sladoledov Higlife bo postal središče vašega poletja?

Highlife ledo | Foto: #Omamna čokolada

Njegova skrivnost je v popolni kombinaciji slastne čokolade, finega kakava in mleka z dodatkom okusnih beljakovin, a ima 30 odstotkov manj sladkorja in maščob, tako vas bo popolnoma zasvojil že po prvem zalogaju.

To je nedvomno najboljša izbira vse čokoholike in tiste, ki bi svoj vsakdan radi popestrili z veliko žlico sladke razvade.

Najbolj primeren trenutek za razvajanje: zvečer na pomolu, ob sončnem zahodu. S košaro svežih jagod ali malin ali za dvig razpoloženja ob gledanju najljubše romantične komedije.

Highlife ledo | Foto: #Kremna vanilja

Klasika med okusi sladoledov, ki nikoli ne razočara. Številni sladoledoljubci boste lahko zdaj še bolj uživali v svojem najljubšem okusu!

Najbolj primeren trenutek za razvajanje: ob kavici s prijateljicami ali kot popoln dodatek na sveži sadni solati za otrokov rojstni dan. Je nedvomno tudi vrhunska nagrada za uspešno opravljen trening.

Highlife ledo | Foto: #Sveže jagode

Sladoled z okusom sočne jagode je najbolj iskriv med vsemi štirimi – svež in polnega okusa bo vašemu poletju dodal nov zagon!

Najbolj primeren trenutek za razvajanje: popoldansko sladkanje ob najljubši knjigi ali na domači terasi ob večernem poslušanju škržatov in čričkov.

Highlife ledo | Foto: #Brownie z malinami

Okusna sladoledna kombinacija brownie čokolade, obogatena s koščki in s prelivom sočnih malin, bo navdušila vse ljubitelje sadno-čokoladnih sladic. Ko temu dodamo še kremasto teksturo in odličen okus, postane takšna sladoledna fantazija – absolutno popolna.

Najbolj primeren trenutek razvajanje: to je okus, ki ga morate obvezno poskusiti v dvoje. Na klopci v parku, v poletnem kinu, v domači dnevni sobi ali kar na poti.

Kateri vam bo torej najprej zlezel pod kožo? Nič zato, če bodo vaše srce in vaše brbončice osvojili kar vsi štirje. Sladoledi Highlife so namreč sladica, iz katere so kalorije kar izpuhtele, zato brez skrbi. Prepustite se njihovi kremasti raznovrstnosti okusov.

Imate tudi vi občutek, da se poletje zdaj lahko začne kar takoj?

Highlife | Foto:


Pridružite se FIT IZZIVU!

Highlife Fit Challenge - V 4 tednih do bolj FIT telesa! Brez slabe vesti!

Všečkajte Facebook in Instagram stran Ledo Slovenija. Štiri tedne vam bo trenerka fitnesa Nataša Gorenc vsak dan pokazala eno TOP vajo za kurjenje maščob in oblikovanje telesa! Vsako nedeljo bo iz vaj, ki jih bo podala med tednom, naredila kratek, a bombastičen trening v živo na svoji FB-strani Nataša Gorenc- trenerka fitnesa ali na IG profilu @gymbynatasa!

Pridno vadite z Natašo! Objavite svoje fotografijo med vadbo!

Fotografije opremite s ključniki #HighlifeChallenge, #Ledosladoledi #fitizziv #ledohighlife v objavo označi @gymbynatasa in @ledoslovenija! Med vsemi sodelujočimi bomo vsak ponedeljek v juniju naključno izžrebali 4 aktivne posameznike, ki jim bomo podarili paket Highlife sladoledov. V žreb gredo vse fotografije, objavljene na FB in IG!

Ne spreglejte