Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
6. 12. 2021,
11.16

Osveženo pred

2 leti, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Dejan Zavec Maja Mihalinec Zidar Vasilij Žbogar kuhanje Rio Mare PR članek

Ponedeljek, 6. 12. 2021, 11.16

2 leti, 4 mesece

Ali bodo vrhunski slovenski športniki uspešno izpeljali kuharski izziv Rio Mare?

Oglasno sporočilo

Hitrost za Majo Mihalinec Zidar ni ovira, jadranje Vasiliju Žbogarju predstavlja svobodo in Dejan Zavec je v boksu odkril disciplino. V prihajajočih tednih bodo vrhunski slovenski športniki postavljeni iz svoje cone udobja, saj se bodo morali izkazati v kuharskih izzivih Rio Mare v živo.

Priljubljena kulinarična ustvarjalka Ana Žontar Kristanc je zanje pripravila tri slastne recepte z izdelki Rio Mare Natura in Rio Mare Leggero, ki jih bodo morali pripraviti v živo. Če vas zanima, ali se športniki tako dobro znajdejo v kuhinji kot pri nabiranju športnih odličij, spremljajte kuharske izzive, v katerih se boste lahko potegovali tudi za privlačne nagrade Rio Mare.

Se Dejan Zavec spretno vrti tudi v kuhinji?

Gotovo ni Slovenca, ki ne bi občudoval uspehov najboljšega slovenskega boksarja vseh časov Dejana Zavca. Nekdanji svetovni prvak v velterski kategoriji po verziji IBF je zlezel pod kožo številnim Slovencem, saj je s svojo nepopustljivostjo, vztrajnostjo, osredotočenostjo in bojem do zadnje kaplje znoja dokazal, da ni meja.

Dejan je otvoril serijo Rio Mare kuharskih izzivov v živo, kjer se je v živo preizkusil v pripravi jesenske figove solate s tunino Rio Mare Leggero. Če vas zanima, ali je bil Mr Simpatikus kos izzivu, ki ga je zanj pripravila Ana, preverite kako mu je šlo na Facebook strani Anina kuhinja.

Rio.Mare_Zavec | Foto:

Bo Maja Mihalinec Zidar kos kuharskemu izzivu?

Desetkratna državna prvakinja in najboljša slovenska atletinja leta 2019 se je poleti mudila na olimpijskih igrah v Tokiu, kjer je pri teku na 100 metrov izboljšala svoj osebni rekord. Maja Mihalinec Zidar prisega na odličnost na vsakem koraku, kot vrhunska atletinja pa se zaveda, da tako v športu kot na krožniku uspeh krojijo podrobnosti.

Rio.Mare_Mihalinec | Foto:

Ana Žontar Kristanc pa bo prav kmalu preverila, kako dobro se znajde tudi za kuhinjskim štedilnikom. Zanjo je pripravila kuharski izziv Rio Mare, v katerem se bo Maja preizkusila v pripravi slastne azijske sklede z brokolijem, čilijem in tunino Rio Mare Leggero.

Ne zamudite kuharskega spektakla, ki se bo v živo odvil v sredo, 17. novembra, ob 19. uri na Facebook strani Anina kuhinja.

 Je Vasilij Žbogar miren in preudaren tudi za kuhinjskim pultom?

Zgovornemu in nasmejanemu Primorcu Vasiliju Žbogarju, ki že dve desetletji kraljuje slovenskemu in svetovnemu jadranju, morje pomeni več kot le priložnost za poletni oddih. Vasilij je Slovence razveselil že s tremi medaljami, in sicer na olimpijskih igrah v Atenah leta 2004, v Pekingu leta 2008 in v Riu leta 2016. O tem, da je simpatičen Izolan resnično z dušo in telesom predan jadranju, pa govorijo tudi njegovi uspehi v drugih jadralskih disciplinah.

Rio.Mare_Zbogar | Foto:

Konec novembra bo moral Vasilij svojo preudarnost in skrb za podrobnosti pokazati tudi v vlogi kuharja, saj ga je Ana postavila pred kuharski izziv Rio Mare, v katerem bo moral pripraviti nadevane bučke s tunino Rio Mare Natura. Pridružite se jima v živo na Facebook strani Anina kuhinja, in sicer 24. novembra ob 19. uri.

 

Z Rio Mare Leggero in Rio Mare Natura do vrhunskih uspehov

Blagovna znamka Rio Mare spodbuja funkcionalno prehranjevanje ob športni aktivnosti, zahvaljujoč izdelkom Rio Mare Leggero in Rio Mare Natura, ki so bogati z beljakovinami, vitaminom B12 in fosforjem. Popolna izbira so za vse, ki želite biti v formi in se počutiti lahkotno, ne da bi se ob tem odrekli dobremu okusu. Preizkusite jih v slastnih receptih, ki jih bodo vrhunski športniki v živo pripravljali v sklopu kuharskih izzivov Rio Mare, ter se ob spremljanju izzivov potegujte za privlačne nagrade Rio Mare.

Za okusne novosti in pester nabor receptov pokukajte tudi na spletno stran in Facebook Rio Mare Slovenija.

 Naročnik oglasnega sporočila je BOLTON ADRIATIC D.O.O.

Ne spreglejte