SiolNET. Trendi Glasba
10

termometer

  • Messenger
  • Messenger
INTERVJU Z ZALO KRALJ IN GAŠPERJEM ŠANTLOM

Zmagovalca Eme iskreno o kritikah in komentarju Lee Sirk #intervju #video

10

termometer

Zala Kralj in Gašper Šantl |  | Foto: Bojan Puhek
Foto: Bojan Puhek

Nekaj dni po Emi, ko se je prah, ki jo je spremljal, že nekoliko polegel in je bilo precej promocijskih obveznosti mimo, smo se z Zalo Kralj in Gašperjem Šantlom družili v Tivoliju. Mlada Mariborčana, ki so jima številni očitali, da sta bila ob zmagi in v prvih intervjujih po Emi premalo vesela in čisto preveč zadržana, sta pokazala svojo drugo plat, tisto mladostno, sproščeno, igrivo.

Zala Kralj, Gašper Šantl Trendi Zmagovalca Eme 2019 sta Zala Kralj & Gašper Šantl! Sebi video Trendi Zmagovalca Eme predstavila videospot za zmagovalno pesem #video

Za 19-letnico in 22-letnika Zala Kralj in Gašper Šantl razmišljata zelo trezno. Čeprav imata v glasbi zastavljene visoke cilje, stojita trdno na realnih tleh. In pravzaprav jima je pri vsem skupaj najpomembneje to, da na poti do ciljev ostajata zvesta sebi in da se v vsej pozornosti in hektičnosti medijskega sveta ne izgubita.

Zala Kralj in Gašper Šantl | Foto: Bojan Puhek Foto: Bojan Puhek Pomp ni nekaj, kar bi poganjalo njiju ali kar bi njuna ega potrebovala. Sta preprosta in umirjena. Zato je bil takšen – preprost, nežen, malce sanjav – tudi njun nastop na Emi, s katerim sta prepričala najprej tričlansko žirijo, nato pa še Slovenijo, ki ju je prek telefonskega glasovanja izbrala za zmagovalca.

Zala in Gašper priznavata, da na zmago nista računala in da sta imela za prihodnje tedne skovane povsem drugačne načrte, ki jih bosta seveda zdaj z veseljem malce prestavila in se posvetila temu, da Slovenijo čim bolje zastopata v Izraelu na izboru za Pesem Evrovizije. Ognjemetov, nore pričeske, do potankosti dodelanih ličil ter dih jemajoče večerne toalete ne pričakujte, saj to preprosto nista onadva. A nič ni narobe, če drugi izvajalci tako pripravijo svoj nastop, če je to tisto, kar si želijo in čutijo.

Zala Kralj in Gašper Šantl | Foto: Bojan Puhek Foto: Bojan Puhek

V intervjuju sta povsem iskreno spregovorila tudi o zdaj že slovitem komentarju "Fu***ng ne morem verjet!" lanske zmagovalke Lee Sirk pa o očitkih, da ob zmagi nista bila dovolj vesela in čisto preveč zadržana. Spustila pa sta nas še korak bliže in razkrila malce več o sebi – kdo sta, kaj rada počneta, kakšna glasba jima je blizu in kakšne načrte imata za prihodnost.

Ema 2019 Trendi Tako so se znani Slovenci odzvali na zmagovalca Eme 2019 #video

Zala in Gašper o tem,  kako sta se odzvala na zmago.

Zala in Gašper o zaljubljenem nastopu na Emi, kjer je bilo videti, da sta pozabila na ves svet in pela le drug za drugega.

Kakšen bo njun evrovizijski nastop maja v Tel Avivu?

Kaj pravita na komentar Lee Sirk ob razglasitvi zmagovalne skladbe?

Kaj sporočata vsem tistim, ki jima njuna skladba ni všeč?

Kakšne cilje imata za svojo glasbeno prihodnost?

Zala in Gašper o sebi …

Kaj rada počneta v prostem času in kako nastaja njuna glasba?

Kakšno glasbo pa sama rada poslušata?

Oba sicer rada potujeta. Kaj od videnega jima je bilo najbolj všeč in kam bi še želela odpotovati?

Gašper je pred kratkim Evropo prepotoval s kolesom. Razkril nam je, kako je bilo videti nenavadno popotovanje.

Preberite tudi:

Zala Kralj, Gašper Šantl Trendi Evrovizijska anketa kaže bliskovit vzpon Zale in Gašperja #video Roko Blažević, Dora Trendi Tudi hrvaški evrovizijski izbor spremljajo škandali #video Lea Sirk Trendi Lea Sirk o kletvici na Emi: Pristno ste me vzljubili, zdaj pa v eni noči spljuvali #video Lea Sirk, Raiven Trendi Lea Sirk po porazu Raiven: Ne morem fu**ing verjet #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 408
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin