SiolNET. Trendi Glasba
3,18

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Vam je všeč nova pesem Katarine Čas? #video

3,18

termometer

Ena naših najuspešnejših igralk Katarina Čas je pred kratkim izdala že drugi singel, ki ga že predvajajo po radijskih postajah. Ste ga že slišali?

Katarina Čas nas je v preteklosti navduševala s filmskimi vlogami, že nekaj časa pa nas osvaja tudi z glasom. Pred nekaj dnevi je namreč izdala že drugo pesem - po Secret Messiah, ki je izšla lani poleti, je zdaj čas za Imaginative Man.

To pa je njen prvi singel:

Vam je všeč Katarina Čas kot pevka?

  • Da, dobro ji gre tudi petje. 174 glasov
    50,58%
  • Ne, naj raje ostane pri igranju. 170 glasov
    49,42%
Oddanih 344 glasov

Nadaljuje uspešno pot v tujini

Priznana igralka se menda ne bo ustavila pri dveh pesmih, a se hkrati še vedno strastno posveča igranju. Pred kratkim smo jo lahko videli v uspešni seriji Berlinski urad, v kateri je zaigrala ob boku Ashley Judd, sicer pa njeni najodmevnejši vlogi ostajata tisti iz filma Volk z Wall Streeta z Leonardom DiCapriom in iz filma Danny Collins, kjer je zaigrala ob legendarnem Alu Pacinu.

V slovenskem filmu smo jo lahko nazadnje gledali v drami Prebujanja ob Juriju Zrnecu, Saši Pavlin Stosić, Sebastianu Cavazza ter Jani Zupančič in Primožu Pirnatu.

Preverite tudi:

Katarina Čas, Ashley Judd Trendi Katarina Čas zaigrala ob še eni hollywoodski igralki Prebujanja, film Trendi Prebujanja: nov slovenski film, poln znanih obrazov
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin