SiolNET. Trendi Glasba
0,17

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Sabrina Zavšek z novim poletnim singlom

0,17

termometer

Sabrina Zavšek je 22-letna pevka, ki je svoje življenje posvetila avtorstvu, vokalnemu izobraževanju in glasbenemu ustvarjanju. Pod besedilo in glasbo skladbe Vse, kar vredno je se je podpisala Sabrina sama, pod aranžma in produkcijo pa Damjan Pančur, s katerim sta že nanizala mnogo glasbenih uspehov. Sabrina je tudi naša sodelavka na Siol.net.

Sabrina, ki je med drugim tudi študentka petja in novinarstva, svojo lastno glasbo snema že od svojih otroških let, sodeluje s priznanimi domačimi in tujimi ustvarjalci, glasbeniki in profesorji.

Njen najnovejši avtorski izdelek nosi naslov Vse, kar vredno je, v njem pa je sodelovala s producentom Damjanom Pančurjem, s katerim je ustvarila tudi svoje zadnje avtorske pesmi, med katerimi so Boš čakal z mano pomlad?, Te reči in Nikogaršnja kri. Zadnja je lani postala tudi velika zmagovalka mednarodnega festivala Nova Scena, Sabrina pa je bila najboljša vokalna interpretka.

Poleg tega je bila Sabrina večkratna nagrajenka pevskih državnih in mednarodnih tekmovanj, dobitnica nagrad za izjemne pevske dosežke in mednarodnih plaket za svojo avtorsko glasbo. Vse, kar vredno je prinaša globlje razmišljanje o življenju in rečeh, ki v njem resnično štejejo, a jih pogosto prezremo ali zatremo.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 42
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin