Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
29. 2. 2012,
11.48

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Cee Lo Green avtobiografija

Sreda, 29. 2. 2012, 11.48

8 let

Tudi Cee Lo Green s svojo avtobiografijo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Pevec Cee Lo Green se bo pridružil vsem tistim glasbenikom, ki so svoje življenje opisali v knjigi. Ta naj bi na prodajne police prišla prihodnje leto.

Cee Lo Green, ki je tudi eden od sodnikov v ameriški pevski oddaji The Voice, bo svoje spomine izdal pod okriljem založbe Grand Central Books, pri pisanju pa mu bo pomagal David Wild, sicer urednik revije Rolling Stone. "S to knjigo me ne boste pozabili, brez dvoma boste spoznali, da sem na tem svetu z razlogom. Z mojo knjigo boste vstopili v svet supernaravnega, nadrealističnega in nenavadnega," je povedal 37-letni pevec, ki mu je pred petimi leti uspelo s pesmijo Crazy.

O Greenu bodo spregovorili tudi njegovi prijatelji

V knjigi bosta Cee Lo Green in David Wild intervjuvala nekaj Greenovih prijateljev, ki bodo o njegovem življenju razkrili tudi stvari, ki sicer o pevcu niso znane. O njem bo tako spregovoril tudi član skupine Goodie Mob, v kateri je nekoč prepeval tudi Cee Lo Green. "Ima nenavadno izbiro oblačil, nastopa z muppetki in Madonno ter igra na klavir. Zdaj pa si predstavljajte, da vse o njegovih doživetjih preberete v eni knjigi," je o prihajajoči avtobiografiji povedala Beth de Guzman, urednica pri založbi Grand Central Publishing.

Cee Lo Green, s pravim imenom Thomas DeCarlo Callaway, se je rodil v Atlanti. Svojo pevsko kariero je začel v cerkvenem pevskem zboru, pri 18 letih se je pridružil hip hop skupini Goodie Mob, s katero je posnel štiri albume, pozneje pa se podal na samostojno pot, ki ni bila nič kaj uspešna. Ko je izdal dva samostojna albuma, ki nista dosegla pričakovanj, se je pridružil skupini Gnarls Barkley, ki je do zdaj izdala že dva albuma. Cee Lo se je pred dvema letoma znova opogumil in izdal tretji samostojni album The Lady Killer, letos pa namerava izdati še četrtega z naslovom Cee-Lo Green ... Is Everybody's Brother.

Ne spreglejte