Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
11. 2. 2013,
20.59

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Justin Timberlake Jessica Biel

Ponedeljek, 11. 2. 2013, 20.59

8 let

Justin z osemminutno skladbo o Jessici?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Justin Timberlake je razkril še eno skladbo s prihajajočega albuma, v kateri kar osem minut prepeva o sorodni duši.

Povratnik na glasbeno sceno Justin Timberlake se z novimi skladbami očitno ne želi preveč oddaljiti od sloga, ki ga je vkoval med najboljše r'n'b pevce na svetu. Če je s prvim singlom Suit & Tie, pri katerem gostuje tudi Jay-Z, malce presenetil, pri drugi razkriti skladbi s prihajajočega albuma bolj kot s slogom preseneča z dolžino.

Pesem Mirrors je namreč dolga dobrih osem minut, pri čemer prvih pet minut mine v maniri njegovih največjih hitov, kot so Cry Me a River, What Goes Around Comes Around in Senorita, pa se nekaj zanimivega začne dogajati v šesti minuti, ko se v ozadju zasliši glas nekega raperja. Ali tudi tokrat z Justinom poje Jay-Z, pevec še ni razkril. Glasbenika sta skupaj nastopila tudi na podelitvi grammyjev, s čimer je Justin naznanil tudi povratek na koncertne odre.

Tuji mediji namigujejo, da je pesem Mirrors posvečena Justinovi ženi, lepi igralki Jessici Biel. Justin med drugim prepeva o tem, da je končno spoznal, da je našel sorodno dušo, nekoga, ki je kot njegova zrcalna podoba.

Album The 20/20 Experience bo sicer izšel sredi marca, Justinovi največji oboževalci pa ga že lahko prednaročijo na iTunesu. Znano je, da bo videospot za skladbo Suit & Tie, prvi singel z albuma, posnel priznani režiser David Fincher, s katerim je Timberlake že sodeloval kot igralec.

Spomnimo – ko je Justin pred leti pevsko kariero postavil v kot in naznanil, da se bo posvetil igranju, so mnogi pričakovali pevčev hollywoodski polom, a prav Fincher je bil eden od tistih, ki so v Timberlaka verjeli in mu ponudil tudi vlogo v odmevnem filmu Socialno omrežje.

Ne spreglejte