Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
21. 12. 2011,
16.43

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Hitri in drzni Vin Diesel

Sreda, 21. 12. 2011, 16.43

8 let

Vin Diesel potrdil še sedmo nadaljevanje Hitrih in drznih

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Hollywoodski igralec, ki ga poznamo iz filmov o hitrih avtomobilih, je razkril, da se bo na velikih filmskih platnih predstavilo tudi sedmo nadaljevanje filma Hitri in drzni.

Prvi film Hitri in drzni je bil posnet pred desetimi leti, zadnjega pa smo si lahko ogledali letos. Igralec Vin Diesel, ki je pri filmu sodeloval od samega začetka, se vmes posvetil drugim filmom in se med igralsko zasedbo vrnil v četrtem delu Hitrih in drznih, je pred kratkim razkril, da bodo posneli tudi sedmo nadaljevanje tega, že skoraj kultnega filma.

Vin Diesel je povedal, da so ustvarjalci filma ugotovili, da bodo morali posneti še eno nadaljevanje, da bodo lahko povedali svojo zgodbo do konca. Režiser Justin Lin in scenarist Chris Morgan že pripravljata sedmo nadaljevanje filma, scenarij zanj pa se Morgan piše skupaj s scenarijem za šesto nadaljevanje, ki naj bi po nekaterih informacija ugledal luč sveta maja 2013.

Zgodba je predolga za samo en film

"Zadnji film Hitri in drzni je bil zelo uspešen. V film smo vključili številne nove like, zato smo se na enem od sestankov odločili, da posnamemo še sedmo nadaljevanje, saj drugače ne moremo zgodbe zaključiti v samo šestih filmih," je povedal 44-letni Vin Diesel.

V filmu Hitri in drzni 5 se igralski zasedbi pridruži še Dwayne Johnson, ki bo igral tudi v naslednjih dveh nadaljevanjih. Diesel pa je še namignil, da bomo morda v naslednjih dveh filmih pričakali vrnitev dveh igralk, Eve Mendes in Michelle Rodriguez. "Zgodbo moramo povedati do konca in likom v filmu ponuditi primeren zaključek. Zgodbo smo napisali na 110 straneh, studio pa nam je dejal, da tega ne bomo mogli predstaviti v samo enem filmu," je še povedal Vin Diesel.

Diesel se je sicer pojavil v prvem filmu, nato pa smo ga videli šele v zadnjih dveh nadaljevanjih. Edini, ki je stalni član igralske zasedbe, je Paul Walker, ki je vlogo Briana O'Connerja odigral v vseh petih nadaljevanjih.

Ne spreglejte