SiolNET. Trendi Film in TV
0,16

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Telekom Slovenije nagradil milijontega obiskovalca Liffa

0,16

termometer

Liffe
Simon Popek, programski direktor 30. Liffa; Dragana Vujić, spremljevalka nagrajenca; Žiga Roš, milijonti obiskovalec Liffovih filmov v 30 letih festivala; Andreja Lenart, direktorica Centralnega marketinga v Telekomu Slovenije. Foto: Telekom Slovenije

Na letošnjem 30. Ljubljanskem mednarodnem filmskem festivalu Liffe so danes dobili milijontega obiskovalca. Milijonto vstopnico je kupil Žiga Roš, ki je od glavnega pokrovitelja Liffa Telekoma Slovenije dobil tudi bogato nagrado. 

Glavni pokrovitelj Liffa – Telekom Slovenije –, ki festival podpira že skoraj četrt stoletja, je milijontemu obiskovalcu Liffovih filmov v 30 letih festivala podaril letno naročnino na NEO (paket NEO C), Cankarjev dom pa ga je nagradil z abonmajem Liffe po Liffu za dve osebi.

Nagrajenec bo lahko poleg vsebin, ki so vključene v programsko shemo paketa NEO C, izbiral tudi med 1.490 filmi, kolikor jih je trenutno na voljo v videoteki Dkino.

Srečnežu sta čestitala tudi programski direktor 30. Liffa Simon Popek in Andreja Lenart, direktorica Centralnega marketinga v Telekomu Slovenije.

 

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin