SiolNET. Trendi Film in TV
2,96

termometer

 • Messenger
 • Messenger

Slovenska igralca v seriji s hollywoodskim zvezdnikom #video

2,96

termometer

Wild Bill
V seriji Wild Bill je v glavni vlogi zaigral Rob Lowe. Foto: IMDb

To poletje so na največji britanski komercialni televiziji predvajali serijo, v kateri sta ob osrednjem zvezdniku Robu Lowu nastopila tudi slovenska obraza - Katarina Čas in Andrei Lenart.

V seriji Wild Bill na britanski televiziji ITV je Rob Lowe zaigral ameriškega policista, ki se preseli v majhno angleško mesto in tam začne novo pot - tako poklicno kot zasebno. V peti epizodi serije rešuje primer umora, v katerem so osumljenci delavci, priseljeni iz Vzhodne Evrope, in med zasedbo sta se znašli tudi slovenski imeni.

Poglejte odlomke iz serije, v katerih se pojavita:

Katarina Čas igra Lubico Vargo, slovensko dekle umorjenega lastnika posestva, na katerem delajo priseljenci iz Vzhodne Evrope. Med temi je Dimitri, ki ga igra Andrei Lenart, slovenski igralec, ki je do zdaj med drugim nastopil tudi v filmu Vojna zvezd: Sila se prebuja.

Trendi V novi Vojni zvezd igra tudi Slovenec, 23-letni Andrei iz Ljubljane

"Katarina je izvrstna igralka in super oseba. Močno upam, da bova v prihodnje sodelovala pri še kakšnem projektu," je povedal Lenart in dodal: "Kar nenavadno je bilo imeti na snemanju nekoga iz domačih krajev in preklapljati med govorom v angleškem in slovenskem jeziku."

Adrian Fekete, Katarina Čas in Andrei Lenart (od leve proti desni) Adrian Fekete, Katarina Čas in Andrei Lenart (od leve proti desni) Foto: osebni arhiv

Sicer pa se slovensko ni govorilo le v zakulisju, nekaj slovenskih stavkov je bilo mogoče slišati tudi v sami seriji, je še povedal 26-letni Ljubljančan. Ob Lubici, ki jo je igrala Katarina Čas, je bil v tej epizodi še en slovenski lik, Tomas Kovac, ki ga je igral romunski igralec Adrian Fekete.

Preberite še:

Katarina Čas, Ashley Judd Trendi Katarina Čas zaigrala ob še eni hollywoodski igralki George Takei Trendi Igralec iz kultne serije, ki so ga pri petih letih poslali v taborišče #intervju

Komentarji

3

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • TTbow / 04.09.2019. ob 11:45 +2 - 1

  Slovenija kljub našim nesposobnim politikom ni še klasificirana kot vzhodna Evropa,čeprav bi jo verjetno tako oklicali,če bi našim ponudili,da prodajo klasifikacijo "v srednji Evropi" ker bi jim Bulgarija ponudila lepo vsoto dai zamenjamo,ker smo lih tako neumni in naši prodajo še sosedovo kravo za primeren denar. .

  +2 - 1
 • umfangreicherer / 04.09.2019. ob 14:19 0 0

  Delam več kot 7 $ 000 na mesec med delovnim časom. Slišal sem, kako mi drugi govorijo, koliko denarja lahko zaslužijo na spletu, zato sem se odločil, da si ga ogledam. No, vse je bilo res in mi je popolnoma spremenilo življenje. začela ........wow.link/pd7

  0 0
 • Wolf / 04.09.2019. ob 22:49 0 - 1

  Ttbow, še kolcalo se nam bo, da bi bili v vzhodni Evropi. Vsaj v Višegrajski skupini. Vse te države so nas že zdavnaj prehitele, da ne omenjam da so zaprte za migrante.

  0 - 1
delitve: 9
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin