SiolNET. Trendi Film in TV
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Pickboxov vodnik za popolno praznično razpoloženje

0

termometer

 | Foto:

Če želite ustvariti nepozabno praznično vzdušje, obiščite videoteko Pickbox na SiOL TV in preživite popolne praznike ob božičnih filmih.

Če hočete pretiravati s količino prazničnega duha, preskočite Bena Hura in druge svetopisemske filme ter si raje oglejte vse tri dele Božička.

Če se hočete stopiti od ljubkosti, si oglejte film Psički Božički in se zabavajte ob psih, ki so tako srčkani, da boste znova verjeli v božič.

Če ste v najstniških letih ali imate doma najstnika, je najbolje, da si ogledate film Za božič bom doma. Ta vam bo pokazal, da bistvo božiča ni v dragih darilih, ampak v druženju.

Praznične zgodbe, ki bi vam koristile, če se odločite predozirati s filmi in vsem, kar je povezano z božičnim duhom, so še: Božična pesem, Muppetki in božična pravljica in Čarobni božič.

Če pa vam niti to ne zadostuje, vas v videoteki Pickbox čaka še posebna božična izdaja serije Samo bedaki in konji, po kateri se boste smejali še dolgo v noč.

Promocijski video videoteke Pickbox:

[video: 61377 / Promocijski video videoteke Pickbox]

Promocijski video videoteke Pickbox

Vsebine Pickboxa so na voljo na programskem mestu 242* na SiOL TV, do njih pa lahko dostopate tudi prek tipke Meni na daljinskem upravljalniku.

*Velja za komunikator BOX.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin