Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
14. 2. 2019,
11.16

Osveženo pred

5 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,17

Natisni članek

Ledeno kraljestvo napovednik Disney

Četrtek, 14. 2. 2019, 11.16

5 let, 2 meseca

Razkrivamo pet dejstev o težko pričakovanem Ledenem kraljestvu 2! #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,17
Frozen 2 | Foto Printscreen YouTube

Foto: Printscreen YouTube

Oboževalci Disneyjeve animirane uspešnice Ledeno kraljestvo so končno dočakali težko pričakovani napovednik za drugi del filma, ki v kinematografe prihaja šele konec novembra. A večina stvari o Ledenem kraljestvu 2 še vedno ostaja velika skrivnost. Tu je le nekaj drobtinic za tiste najbolj goreče navdušence nad Elzo in Ano, da boste lažje dočakali konec leta.

Animirani film Ledeno kraljestvo so prvič predvajali leta 2013 in je po vsem svetu navdušil tako najmlajše kot njihove starše. Dve leti kasneje so se lahko oboževalci te s čudovito glasbo obarvane animirane uspešnice znova zabavali ob kratki različici risanke z naslovom Vročica Ledenega kraljestva in leta 2017 ob še enem kratkem filmu Ledeno kraljestvo: Olafova prigoda.

Novembra letos pa bodo Elza, Ana, Krištof, Sven in Olaf znova navduševali v celovečerni različici, katere uradni napovednik je luč sveta ugledal včeraj.

Čeprav je večina glasov za film že posnetih – to je že pred časom med gostovanjem v pogovorni oddaji The Ellen DeGeneres Show razkrila igralka Kristen Bell, ki je glas posodila princesi Ani –, veliko stvari o drugem delu animiranega filma ostaja zavitih v tančico skrivnosti. Spletni portal E! News je kljub temu zbral nekaj dejstev in govoric, da bodo oboževalci lažje dočakali veliko premiero.

#1

Medtem ko glavni liki ostajajo – ob kraljici Elzi in princesi Ani nas bodo znova zabavali Krištof in njegov jelen Sven, pa smešen snežak Olaf –, naj bi se v drugem delu pojavilo nekaj novih obrazov. Govori se, da naj bi glasove zanje med drugim posodila zvezdnika Evan Rachel Wood in Sterling K. Brown.

V prvem delu je Elza spoznavala svoje magične moči in prehodila precej dramatično pot, v drugem delu pa boste spoznali bolj zabavno Elzo, obljubljajo ustvarjalci. | Foto: Printscreen Facebook V prvem delu je Elza spoznavala svoje magične moči in prehodila precej dramatično pot, v drugem delu pa boste spoznali bolj zabavno Elzo, obljubljajo ustvarjalci. Foto: Printscreen Facebook

#2

Eno najpomembnejših vprašanj, ki se mota po glavi oboževalcev Ledenega kraljestva, je zagotovo tudi vprašanje, o čem bo sploh tekla zgodba. Kaj bo tokrat rdeča nit filma? Čeprav ustvarjalci za zdaj še molčijo, IMDb pri opisu vsebine navaja, da se druščina odpravi globoko v gozd, da bi odkrili starodavno skrivnost o njihovem kraljestvu.

#3

V intervju za portal Fandango je eden od režiserjev Chris Buck razkril, da bo v drugem delu Ledenega kraljestva osrednja junakinja Elza bolj zabavna in sproščena, kot je bila do zdaj: "V prvem delu je imela tako dramatično popotovanje, šele na koncu je začutila, da se lahko odpre in zabava. In prav to je bilo najboljše v kratkem filmu Frozen Fever (Vročica Ledenega kraljestva, op. a.), kjer ste se lahko končno zabavali z Elzo. To boste lahko znova videli v drugem delu filma."

Druščina se odpravi globoko v gozd, da bi odkrili starodavno skrivnost o njihovem kraljestvu.  | Foto: Printscreen Facebook Druščina se odpravi globoko v gozd, da bi odkrili starodavno skrivnost o njihovem kraljestvu. Foto: Printscreen Facebook

#4

V drugem delu, tako kot v prvem, ne bo manjkalo odlične glasbe, čeprav pesmi še vedno ostajajo popolna skrivnost. So se pa pesmim, ki se bodo pojavile v risanki, pisci glasbe in besedil posvečali kar dve leti, je v intervjuju za Variety namignila scenaristka in producentka Jennifer Lee. "Tri pesmi smo že izbrali, zdaj nam ostanejo še štiri," pa je dodala druga scenaristka Allison Schroeder.

#5

Drugi del Ledenega kraljestva bo še bolj mogočen, napet in epski, kot je bil prvi del, obljubljajo ustvarjalci. To lahko sklepamo že po napovedniku, v katerem vidimo tudi malce drugačno kraljico Elzo. Takšno, ki odvrže svojo lepo, bleščečo vlečko in se z odločnim izrazom na obrazu poda naravnost v temne, metre visoke valove. Če sklepamo po videnem, bo nadaljevanje Ledenega kraljestva vsebovalo še več akcije kot prvi del.

Ledeno kraljestvo
Planet TV Deset fascinantnih dejstev o Ledenem kraljestvu, ki jih niste vedeli
Trendi Ledeno kraljestvo je najbolj dobičkonosna risanka vseh časov
Ledeno kraljestvo
Trendi Ledeno kraljestvo (Frozen)
Ne spreglejte