SiolNET. Trendi Film in TV
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Mark Wahlberg bo sodeloval z Justinom Bieberjem

1

termometer

Producent in igralec Mark Wahlber skupaj z Justinom Bieberjem v glavni vlogi pripravlja film o košarki. Wahlberg pa je izbral Bieberja na podlagi svoje intuicije.

Mark Wahlberg je sicer že pred meseci napovedal, da bo posnel film z Bieberjem. Zdaj pa je še razkril, zakaj si je tako močno želel, da bi tudi sodeloval z mladim pevcem. "Zaradi intuicije. V zvezi s takimi rečmi imam nekakšen šesti čut," je povedal 40-letni Mark Wahlberg, ki se pripravlja na premiero svojega novega filma z naslovom Contraband.

Tudi Wahlberg občuduje Bieberja

Wahlberg je še povedal, da močno spoštuje delovno etiko mladega kanadskega pevca. "Z Justinom sem preživel nekaj časa, ugotovil sem, da je izredno priden in delaven mladenič, hkrati pa izredno prijeten za pogovarjanje," je še povedal Wahlberg.

Mark Wahlberg je še razkril, kakšen bo film. "V mislih imejte film Barva denarja. Ko so me poklical predstavniki studia Paramonut, s katerimi bomo sodelovali pri filmu, so mi razkrili zgodbo o starješem moškem in mlajšem moškem," je še dejal Wahlberg. Namignil pa je tudi, da se bodo za vlog starejšega moškega potegovali Jack Nicholson, Robert De Niro in Robert Duvall.

Justin Bieber je sicer prej nastopil v svojem dokumentarnem filmu Nikoli ne reci nikoli in v televizijskih serijah Na kraju zločina in Cubed. Pred časom pa je razkril, da si želi novih filmskih projektov. Njegova želja pa se bo po zaslugi Marka Wahlberga tudi uresničila.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin