SiolNET. Trendi Film in TV
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

J. J. Abrams se je poslovil od Zvezdnih stez

2

termometer

 | Foto:
Po dveh uspešnih režijah filmov iz franšize Zvezdne steze se je režiser J. J. Abrams odločil, da naslednjega filma, če ta bo, ne bo režiral.

J. J. Abrams se je po dveh uspešnih filmih iz franšize Vojna zvezd odločil, da bo odšel na drugačno medgalaktično potovanje, očitno bo Enterprise na poti med zvezdami vodil drug režiser. "Priznam, da je slovo od filmov nekoliko grenko, a ostajam na mestu producenta, tako da mi bo morda malo lažje igralce, zgodbo in vse, kar spada k filmu, prepustiti v roke drugega človeka. Kdorkoli to bo, se bomo prej prepričali, da se bo tudi z njim nadaljevala uspešnost franšize," je povedal 47-letni J. J. Abrams, ki si seveda želi, da bi bili tudi nadaljnji filmi, če jih bodo posneli, enako uspešni kot zadnja dva, ki jih je režiral sam.

"Pravzaprav imam srečo, da sem lahko del te zgodbe, preprosto pa se mi zdi, da je zdaj, po dveh filmih, pravi čas, da prepustim vajeti nekomu drugemu. Seveda si želim, da bi za režiserja najeli nekoga, ki bo našo začetno vizijo razvijal naprej, obenem pa dodal svoje ideje. Vsa ekipa je zelo povezana, odlično delamo skupaj, dobro se poznamo in prav zanimivo bo videti, kako se bo vse skupaj odvijalo pod vodstvom nekoga drugega," je prepričan režiser, ki je prevzel tudi režijo sedmega dela franšize Vojna zvezd.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin