SiolNET. Trendi Film in TV
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ivan Reitman se ne bo vrnil k režiji Izganjalcev duhov 3

3

termometer

Izganjalci duhov 3 (Ghost Busters 3) so izgubili svojega režiserja. Ivan Reitman, ki je posnel prva dva dela, je odstopil od režije, vendar pa bo film produciral.

Deadline poroča, da je nedavna tragična smrt Harolda Ramisa, enega od četverice likov, ki so v izvirniku in nadaljevanju tvorili Izganjalce duhov, Reitmana prisilila k razmisleku o odstopu z režiserjevega mesta. Kljub temu studio Sony Pictures načrtuje, da bodo začeli snemati konec tega leta oziroma verjetneje v začetku prihodnjega leta.

Zdaj se bo začelo iskanje novega režiserja.

Sicer je Reitman z bralci delil tudi nekaj misli o tretjem delu priljubljene franšize: "Prvi scenarij sta spisala Lee Eisenberg in Gene Stupnitsky, pomagali pa smo jima jaz, Harold in Dan Aykroyd. Bil je zelo dober scenarij, a kmalu se je izkazalo, da Bill Murray ni pripravljen na ponovno sodelovanje, zato je vse skupaj padlo v vodo. Začel sem znova, tokrat z Etanom Cohenom, Dan pa je spet pomagal. Harold je pred tremi leti zbolel in upali smo, da se bo kmalu pozdravil. Zdaj imamo zelo dober osnutek scenarija, s katerim je več kot zadovoljen tudi studio."

O njegovi odločitvi, da sestopi z režiserskega stolčka, so pri studio Sony zapisali: "Popolnoma razumemo in podpiramo njegovo odločitev. Ko je Harold umrl, nam je Ivan sporočil, da filma ne more več režirati, da pa bi bil pripravljen projekt producirati. Z veseljem smo sprejeli njegovo ponudbo in komaj že čakamo, da začnemo delati."

O filmu pa je režiser in zdaj producent franšize povedal: "Ne želim razkriti, koliko izganjalcev bo, vsekakor pa želimo obdržati duh izvirnika. Upam, da bi lahko začeli snemati že to jesen v New Yorku, a začetek leta 2015 je bolj realen."

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin