Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Torek,
17. 5. 2016,
6.00

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,70

Natisni članek

Seks v mestu Sarah Jessica Parker serija

Torek, 17. 5. 2016, 6.00

6 let, 6 mesecev

Deset skrivnosti o seriji Seks v mestu

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,70

Foto: IMDb

Morda jih že poznate, morda ne, a tole je pred kratkim razkrila sama Sarah Jessica Parker.

Od zadnje epizode nadvse priljubljene serije Seks v mestu je minilo že 12 let, mnoge ženske si še vedno z veseljem ogledajo sezono ali dve. In še vedno se sprašujemo: so dekleta dejansko spila vse koktajle v seriji? Zakaj smo lahko videli prsi Kim Cattrall, Kristin Davis in Cynthie Nixon, Sarah Jessica Parker pa ni pokazala prav nič?

Glavna zvezdnica je pred kratkim razjasnila kar nekaj stvari:

Koktajli so bili lažni. Če ste mislili, da so bila dekleta vedno malce opita, se motite. Barvni koktajli v seriji so bili pravzaprav obarvana voda, je razkrila Sara. "Ali pa malce razredčen brusnični sok. Za vino pa smo vedno uporabili sok iz grozdja."

 | Foto: IMDb Foto: IMDb

Kim, Kristin, Cynthia in Sarah so pojedle vso hrano. Sarah je razložila, da noče, da bi šla hrana v nič, zato sta s Cynthio (igrala je Mirando, op. p.) pojedli vse, kar je bilo pred njima. "Neumno je, da bi jo pustili in čakali, da nama med odmorom prinesejo kaviar. Jaz sem vedno pojedla vsak obrok."

Živina in Carrie naj ne bi pristala skupaj. O tem se je pred kratkim razgovoril ustvarjalec serije Darren Star: "Mislim, da je serija s tem zašla iz svoje poti, izgubila je rdečo nit. Ta pa je bila, da ni nujno, da ženske vedno najdejo srečo v ljubezni," je pojasnil in dodal, da se je razvila v klasično romantično komedijo.

 | Foto: IMDb Foto: IMDb

Sarah Jessica Parker je imela v pogodbi klavzulo o goloti. Ste opazili, da smo videli prsi prav vseh igralk, razen Sarah? Zato, ker je imela tako zapisano v pogodbi. "Gole scene so mi neprijetne, prav tako prizori s seks igračkami in opolzkim govorjenjem," je pojasnila.

Cynthia Nixon je pravzaprav blondinka. Cynthia, ki je igrala Mirando, si je lase pobarvala na rdečo, ker je tako veleval njen karakter, sicer pa je naravna plavolaska. A sprva bi morala biti rjavolaska, vendar so si producenti 24 ur pred snemanjem pilota premislili.

Sarah je obdržala vsa oblačila iz serije. No, skoraj vsa. Domov je lahko odnesla 70 odstotkov oblek, ki jih je nosila kot Carrie. "Dobila sem vse, kar ni bilo najeto in česar nam niso posodili oblikovalci," je razkrila.

Sarah je morala pete nositi 18 ur na dan. Carrie je oboževala čevlje in je v seriji razkrila, da je zanje zapravila prek 40 tisoč dolarjev. Zavoljo tega s čevlji obsedenega lika je morala Sarah Jessica Parker čevlje z vrtoglavo visokimi petami nositi kar 18 ur na dan. Nekoč je razkrila, da ji je to resno poškodovalo stopala.



Slavni tutu je stal le pet dolarjev. Se spomnite baletnega tutuja, ki ga Carrie nosi v naslovni špici? (spomnite se ga zgoraj) Zanj so odšteli borih pet dolarjev.

Se spomnite Aidanovega psa, Peta? Pete se je bal Aidana. V seriji je bila Carrie tista, ki kar ni našla skupnega jezika s prikupnim psom Petom, v resnici pa se je Pete bal Aidana, svojega lastnika iz serije. Zato so ga morali žal zamenjati.

Alec Baldwin je bil izbran za vlogo Matthewa McConaugheya. Se spomnite epizode z Matthewom McConaugheyem? Ta epizoda je bila sprva napisana z Alecom Baldwinom v mislih, a jih je zavrnil. Producenti so vlogo nato ponudili Georgeu Clooneyju, ki ni imel časa, nato Warrenu Beattyju, ki pa je prav tako odklonil. Matthew pa je končno pristal.

Ne spreglejte