Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
12. 7. 2018,
13.25

Osveženo pred

4 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,02

Natisni članek

film TV-serija premiera HBO TV Telekoma Slovenije

Četrtek, 12. 7. 2018, 13.25

4 leta, 6 mesecev

Julijske premiere na HBO

Čudežna ženska, dokumentarec o Robinu Williamsu in nov šov Barona Cohena #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,02
Julijske premiere na HBO

Programska možnost HBO na televiziji Telekoma Slovenije tudi ta mesec prinaša ogromno filmskih uspešnic in nagrajen​ih TV-serij. Preverite, katere vsebine si boste lahko na njenih programih ogledali julija.

Preacher S3
Trendi Poletje bo še dodatno razgrela nova sezona serije Preacher #video
PREMIERE TV-SERIJ

Ostrina (Sharp Objects)

Osemdelna kriminalna serija temelji na romanu Gillian Flynn in spremlja novinarko Camille Preaker (Amy Adams), ki se vrne v domači kraj, da bi poročala o tamkajšnjem umoru dveh mladih deklet. Ko poskuša rešiti psihološko uganko iz svoje preteklosti, ugotovi, da se je malce preveč poistovetila z nesrečnima žrtvama. • Na sporedu od 9. julija. │ Novi deli vsak ponedeljek ob 20. uri na HBO. │ Tudi na HBO OD/GO. | Foto: Osemdelna kriminalna serija temelji na romanu Gillian Flynn in spremlja novinarko Camille Preaker (Amy Adams), ki se vrne v domači kraj, da bi poročala o tamkajšnjem umoru dveh mladih deklet. Ko poskuša rešiti psihološko uganko iz svoje preteklosti, ugotovi, da se je malce preveč poistovetila z nesrečnima žrtvama. • Na sporedu od 9. julija. │ Novi deli vsak ponedeljek ob 20. uri na HBO. │ Tudi na HBO OD/GO.

Slavna in zaljubljena (Famous In Love)

Serija, posneta po romanu avtorice Rebecce Serle, spremlja običajno študentko na kolidžu Paige (Bella Thorne), ki po opravljeni avdiciji dobi vlogo v uspešnem hollywoodskem filmu. Zdaj mora usklajevati svoj študij in novo zvezdniško življenje, pri tem pa odkriva prednosti in pomanjkljivosti statusa slavne filmske igralke. • Na sporedu od 11. julija. │ Novi deli vsako sredo ob 21. uri na HBO 3. │ Na HBO OD/GO sta že na voljo celotni prvi sezoni serije. | Foto: Serija, posneta po romanu avtorice Rebecce Serle, spremlja običajno študentko na kolidžu Paige (Bella Thorne), ki po opravljeni avdiciji dobi vlogo v uspešnem hollywoodskem filmu. Zdaj mora usklajevati svoj študij in novo zvezdniško življenje, pri tem pa odkriva prednosti in pomanjkljivosti statusa slavne filmske igralke. • Na sporedu od 11. julija. │ Novi deli vsako sredo ob 21. uri na HBO 3. │ Na HBO OD/GO sta že na voljo celotni prvi sezoni serije.

Slabe banke (Bad Banks)

Potem ko so jo po krivici odpustili pri prestižni investicijski banki Crédit International v Luksemburgu, nadarjeni mladi bančnici Jani Liekam ponudijo sanjsko službo v Frankfurtu. Ta se kmalu znajde razpeta med nove službene obveznosti in vztrajno izsiljevanje nekdanje vodje. Bo njena nova kariera zdržala to neusmiljeno igro moči? • Na sporedu od 1. julija. │ Novi deli vsako nedeljo ob 21.45 na HBO 3. │ Na HBO OD/GO je že na voljo celotna prva sezona serije. | Foto: Potem ko so jo po krivici odpustili pri prestižni investicijski banki Crédit International v Luksemburgu, nadarjeni mladi bančnici Jani Liekam ponudijo sanjsko službo v Frankfurtu. Ta se kmalu znajde razpeta med nove službene obveznosti in vztrajno izsiljevanje nekdanje vodje. Bo njena nova kariera zdržala to neusmiljeno igro moči? • Na sporedu od 1. julija. │ Novi deli vsako nedeljo ob 21.45 na HBO 3. │ Na HBO OD/GO je že na voljo celotna prva sezona serije.

Who Is America?

O novem šovu Sache Barona Cohena ni znanega veliko, razen da bo predstavljal raznolike posameznike, od zloglasnih do neznanih, ki prihajajo z vseh koncev političnega in kulturnega spektra in sestavljajo edinstven ameriški narod. Med politiki, ki si jih bo privoščil, bo tudi Sarah Palin. Nekdanja kandidatka za podpredsednico ZDA je na Facebooku Barona Cohena okrcala, ker jo je intervjuval na vozičku, zamaskiran v vojnega veterana. • Prva dva dela bosta na voljo od ponedeljka, 23. 7., na HBO On Demand. | Foto: O novem šovu Sache Barona Cohena ni znanega veliko, razen da bo predstavljal raznolike posameznike, od zloglasnih do neznanih, ki prihajajo z vseh koncev političnega in kulturnega spektra in sestavljajo edinstven ameriški narod. Med politiki, ki si jih bo privoščil, bo tudi Sarah Palin. Nekdanja kandidatka za podpredsednico ZDA je na Facebooku Barona Cohena okrcala, ker jo je intervjuval na vozičku, zamaskiran v vojnega veterana. • Prva dva dela bosta na voljo od ponedeljka, 23. 7., na HBO On Demand.

Ostrina
Trendi Amy Adams v temačni priredbi knjižnega prvenca Gillian Flynn #video
PREMIERE FILMSKIH USPEŠNIC

Čudežna ženska (Wonder Woman)

Pilot, ki z letalom trešči na izgubljeni otok, prebivalcem pove o vojni, ki divja v zunanjem svetu. Amazonska princesa Diana zapusti dom, da bi preprečila prelivanje krvi. Pri tem odkrije lastne sposobnosti ... in svojo resnično usodo. Gal Gadot v prvem samostojnem celovečercu te stripovske suprjunakinje. • Premiera v nedeljo, 15. 7., ob 20. uri na HBO. │ Film bo na voljo tudi na HBO OD/GO. | Foto: Pilot, ki z letalom trešči na izgubljeni otok, prebivalcem pove o vojni, ki divja v zunanjem svetu. Amazonska princesa Diana zapusti dom, da bi preprečila prelivanje krvi. Pri tem odkrije lastne sposobnosti ... in svojo resnično usodo. Gal Gadot v prvem samostojnem celovečercu te stripovske suprjunakinje. • Premiera v nedeljo, 15. 7., ob 20. uri na HBO. │ Film bo na voljo tudi na HBO OD/GO.

Kong: Otok lobanj (Kong: Skull Island)

Znanstveniki, vojaki in pustolovci se družno odpravijo na raziskovanje bajeslovnega otoka sredi Pacifika, ki ga ni na nobenem zemljevidu. Ne zavedajo se, da so stopili na ozemlje legendarnega Konga. Izvirna akcijska pustolovščina ustvarjalcev Godzile na novo domišlja izvor ene najmogočnejših legend vseh časov. • V ponedeljek, 30. 7., ob 18. uri na HBO. │ Film je na voljo tudi na HBO OD/GO. | Foto: Znanstveniki, vojaki in pustolovci se družno odpravijo na raziskovanje bajeslovnega otoka sredi Pacifika, ki ga ni na nobenem zemljevidu. Ne zavedajo se, da so stopili na ozemlje legendarnega Konga. Izvirna akcijska pustolovščina ustvarjalcev Godzile na novo domišlja izvor ene najmogočnejših legend vseh časov. • V ponedeljek, 30. 7., ob 18. uri na HBO. │ Film je na voljo tudi na HBO OD/GO.

Thor: Ragnarok

V tretjem delu franšize se mogočni Thor brez svojega kladiva znajde ujet na drugi strani vesolja. Trudi se čim prej vrniti v Asgard in preprečiti Ragnarok, tj. popolno uničenje svojega rodnega sveta in s tem konec asgardske civilizacije, ki si ga želi vsemogočna in neusmiljena zlobnica Hela, še prej pa se bo moral v areni pomeriti z mogočnim Hulkom. • Premera v nedeljo, 22. 7., ob 20. uri na HBO. │ Film bo na voljo tudi na HBO OD/GO. | Foto: V tretjem delu franšize se mogočni Thor brez svojega kladiva znajde ujet na drugi strani vesolja. Trudi se čim prej vrniti v Asgard in preprečiti Ragnarok, tj. popolno uničenje svojega rodnega sveta in s tem konec asgardske civilizacije, ki si ga želi vsemogočna in neusmiljena zlobnica Hela, še prej pa se bo moral v areni pomeriti z mogočnim Hulkom. • Premera v nedeljo, 22. 7., ob 20. uri na HBO. │ Film bo na voljo tudi na HBO OD/GO.

Iztrebljevalec 2049 (Blade Runner 2049)

Leta 2049 robotski policist iz Los Angelesa (Ryan Gosling) naleti na dolgo zakopano skrivnost, ki bi utegnila pahniti družbo v kaos. Odpravi se na lov za nekdanjim iztrebljevalcem Deckardom (Harrison Ford), za katerim so se pred tridesetimi leti izgubile vse sledi. Težko pričakovano nadaljevanje kultnega filma Ridleyja Scotta iz leta 1982. • Premera v nedeljo, 29. 7., ob 20. uri na HBO. │ Film bo na voljo tudi na HBO OD/GO. | Foto: Leta 2049 robotski policist iz Los Angelesa (Ryan Gosling) naleti na dolgo zakopano skrivnost, ki bi utegnila pahniti družbo v kaos. Odpravi se na lov za nekdanjim iztrebljevalcem Deckardom (Harrison Ford), za katerim so se pred tridesetimi leti izgubile vse sledi. Težko pričakovano nadaljevanje kultnega filma Ridleyja Scotta iz leta 1982. • Premera v nedeljo, 29. 7., ob 20. uri na HBO. │ Film bo na voljo tudi na HBO OD/GO.

TV Znanstvena fantastika
Trendi ZF-TV ali vsa ta fantastična znanstvena fantastika #foto #video
PREMIERE DOKUMENTARCEV

Robin Williams: V moji glavi (Robin Williams: Come Inside My Mind)

Dokumentarec prinaša intimni portret enega od najbolj priljubljenih in izvirnih komikov vseh časov. Z besedami samega Robina Williamsa in še nikoli videnih arhivskih posnetkov nas film popelje skozi njegovo izjemno zasebno in poklicno življenje ter prikaže njegov prispevek h komediji in splošni kulturi. • Premiera v torek, 17. 7., ob 18. uri na HBO. │ Film bo na voljo tudi na HBO OD/GO. | Foto: Dokumentarec prinaša intimni portret enega od najbolj priljubljenih in izvirnih komikov vseh časov. Z besedami samega Robina Williamsa in še nikoli videnih arhivskih posnetkov nas film popelje skozi njegovo izjemno zasebno in poklicno življenje ter prikaže njegov prispevek h komediji in splošni kulturi. • Premiera v torek, 17. 7., ob 18. uri na HBO. │ Film bo na voljo tudi na HBO OD/GO.

Prepad (Class Divide)

Dokumentarec spremlja nedavni poskus oživljanja mestne četrti West Chelsea v New Yorku s priseljevanjem; osredotoča se na protislovje cestnega križišča, kjer elitna zasebna šola stoji točno nasproti revne soseske s socialnimi stanovanji. • Film je na voljo na HBO OD/GO. | Foto: Dokumentarec spremlja nedavni poskus oživljanja mestne četrti West Chelsea v New Yorku s priseljevanjem; osredotoča se na protislovje cestnega križišča, kjer elitna zasebna šola stoji točno nasproti revne soseske s socialnimi stanovanji. • Film je na voljo na HBO OD/GO.

Najboljše stvari na svetu (Every Brilliant Thing)

Dokumentarna priredba priznane off-broadwayske monodrame meša humor in ostro kritiko v pripovedi o sinu, ki sestavi seznam stvari, vrednih življenja – v poskusu, da bi razvedril svojo kronično depresivno mater. • Film je na voljo na HBO OD/GO. | Foto: Dokumentarna priredba priznane off-broadwayske monodrame meša humor in ostro kritiko v pripovedi o sinu, ki sestavi seznam stvari, vrednih življenja – v poskusu, da bi razvedril svojo kronično depresivno mater. • Film je na voljo na HBO OD/GO.

Oblika vode
Trendi Oblika vode (The Shape of Water)

Programska možnost HBO na televiziji Telekoma Slovenije

Programska možnost HBO vam ponuja pet kakovostnih filmskih programov (HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax in Cinemax2), ki so dostopni tudi v visoki ločljivosti (HD).

Poleg petih programov sta brezplačno na voljo tudi spletna videoteka HBO GO in klasična televizijska videoteka HBO On Demand, kjer si lahko vse vsebine ogledate brez dodatnega plačila.

HBO in Cinemax v vaše domove prinašata največje filmske uspešnice, nagrajevane serije iz izvirne produkcije, filmske klasike, festivalske filme, evropske in svetovne filme, prenose posebnih dogodkov in največje zvezde.

Junij na HBO
Trendi Mladi junaki v magičnih krempljih akcijskih silakov

Programska mesta na televiziji Telekoma Slovenije

PROGRAM: PROGRAMSKO MESTO:
HBO/HBO HD 6 in 201/202
HBO 2/HBO 2 HD 204/205
HBO 3/HBO 3 HD 206/207
HBO On Demand 203
HBO GO 240
Cinemax/Cinemax HD 208/234
Cinemax 2/Cinemax 2 HD 209/235

Opomba: Vsi programi v programski opciji HBO omogočajo storitev sedemdnevnega ogleda nazaj.

Igralec št. 1
Trendi Igralec št. 1 (Ready Player One)
Sacha Baron Cohen
Trendi Užalil je Slovenke in Kazahstan, zdaj se je spravil na Američane #video
Ne spreglejte