SiolNET. Trendi Film in TV
0,08

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Premiera dokumentarca o znamenitih igralkah

Carrie Fisher in Debbie Reynolds še zadnjič v soju žarometov

0,08

termometer

 | Foto: HBO
Foto: HBO

Na HBO si boste lahko ogledali intimen portret dveh hollywoodskih legend, ki sta se od nas poslovili v izteku leta 2016: igralke Debbie Reynolds in njene hčerke Carrie Fisher, najbolj znane po vlogi princese Leie iz Vojne zvezd.

Dokumentarec V siju žarometov: Carrie Fisher in Debbie Reynolds (Bright Lights: Starring Carrie Fisher and Debbie Reynolds) je podkrepljen s pričevanji iz osebnih arhivov, ki jih je med leti zbral Debbiejin sin Todd Fischer, in prinaša intimen portret hollywoodske smetane v vsej njeni ekscentričnosti.

Iz dokumentarca je jasno razvidna močna vez, ki je mater in hčer povezovala do konca njunih življenj. | Foto: HBO Iz dokumentarca je jasno razvidna močna vez, ki je mater in hčer povezovala do konca njunih življenj. Foto: HBO Velika dama in zvezda muzikala Pojmo v dežju Debbie Reynolds je kljub svojim letom še vedno nastopala v Las Vegasu v obleki iz zlatega lameja.

A zahtevna predstava je terjala davek pri Debbiejinem zdravju.

Zaradi tega je trpela tudi njega slavna hči Carrie Fisher, princesa Leia iz Vojne zvezd, katere odziv na materine dejavnosti je bil hkrati duhovit in tragično ganljiv.

Povezani v življenju in v smrti

Iz dokumentarca, ki je bil premierno prikazan na lanskem filmskem festivalu v Cannesu, je jasno razvidna močna vez, ki je mater in hčer povezovala do konca njunih življenj.

V starih družinskih posnetkih spet zaživi klasična doba hollywoodske zgodovine, bogata kinematografija pa vas bo popeljala v osrčje sodobnega Beverly Hillsa, kjer sta živeli umrli, vendar nepozabljeni Debbie in Carrie.

Napovednik dokumentarca V siju žarometov:

[video: 61549 / V siju žarometov: Carrie Fisher in Debbie Reynolds (Bright Lights: Starring Carrie Fisher and Debbie Reynolds)]

V siju žarometov: Carrie Fisher in Debbie Reynolds (Bright Lights: Starring Carrie Fisher and Debbie Reynolds)

Premiera celovečernega dokumentarca V siju žarometov: Carrie Fisher in Debbie Reynolds bo v petek, 13. 1., ob 18.20 na HBO, film pa bo od ponedeljka, 16. 1., dostopen tudi na HBO On Demand.

Uporabniki SiOL TV boste HBO našli na programskem mestu 6,  HBO On Demand pa na programskem mestu 203. Več o programski opciji HBO si preberite tukaj.


Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin