Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Sreda,
6. 12. 2017,
10.31

Osveženo pred

6 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,95

1

Natisni članek

Angelina Jolie Brad Pitt ločitev film snemanje

Sreda, 6. 12. 2017, 10.31

6 let, 4 mesece

Angelina Jolie je mislila, da bo še en film z Bradom rešil njun zakon

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,95

1

Angelina Jolie, Brad Pitt | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Ameriška igralka je razkrila, da je drugi in zadnji film z Bradom Pittom posnela predvsem zato, ker je upala, da bo skupen projekt rešil njun zakon.

Medtem ko ju je prvi skupni film, Gospod in gospa Smith, združil, ju je drugi film, Ob morju, dokončno ločil. Angelina Jolie je v zadnjem intervjuju razkrila, da je z dramo Ob morju, ki jo je tudi režirala, hotela rešiti zmajani zakon z Bradom Pittom.

Tudi zgodba filma namreč prikazuje zakonski par v krizi, ki skuša težave rešiti z dopustovanjem v Franciji.

"Spoznala sva se tako, da sva delala skupaj, in to nama je šlo dobro. Hotela sem, da bi to ponovila in da bi bil dober način, kako bi znova vzpostavila komunikacijo," je razkrila za The Hollywood Reporter.

A na žalost se ni izteklo tako, kot je upala.

Brad in Angelina sta upodobila par, ki skuša rešiti krizo v zakonu. | Foto: IMDb Brad in Angelina sta upodobila par, ki skuša rešiti krizo v zakonu. Foto: IMDb

Pred kamero jima je to uspelo, v resničnem življenju žal ne. | Foto: IMDb Pred kamero jima je to uspelo, v resničnem življenju žal ne. Foto: IMDb

"Na neki način je šlo, hkrati pa sva se naučila veliko novega. A vladala je neka teža v odnosu, ki se je nadaljevala in ni nastala zaradi filma."

Sprašuje se, zakaj je napisala točno ta film, spoznala pa je, da lahko umetnost celi rane ali pa ti pomaga, da se spopadeš z nečim težkim. "Nisem prepričana. Vesela sem, da sva posnela ta film, saj sva skupaj raziskala nekaj ... Morda ni rešilo določenih težav, a je pomagalo, da sva lažje komunicirala o stvareh, o katerih je bilo treba komunicirati," je sklenila.

Angelina in Brad sta se spoznala leta 2004 med snemanjem filma Gospod in gospa Smith, ko je bil Brad še poročen z igralko Jennifer Aniston. Od nje se je leto kasneje ločil prav zaradi Angeline, a se je z njo poročil šele leta 2014. Dve leti kasneje sta sporočila, da se ločujeta. Sta starša šestim otrokom.

Ne spreglejte