Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
15. 11. 2021,
7.00

Osveženo pred

2 leti, 5 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

božič novo leto prazniki prazniki lučke PR članek

Ponedeljek, 15. 11. 2021, 7.00

2 leti, 5 mesecev

Novoletne in božične lučke, s katerimi boste šokirali vsakega gosta!

Oglasno sporočilo

Ste si kdaj zaželeli, da bi imeli pametne novoletne ali božične lučke, ki bi jim lahko poljubno v živo spreminjali barve in vzorce kar prek mobitela? Morda takšne, ki bi same znale utripati ob vaši najljubši glasbi? Oglejte si hit dekoracijo leta 2021 – novoletne lučke, ki bodo vašim sosedom in gostom vzele sapo!

novoletne-lucke | Foto:

Loco Christmas Lights so novoletne oz. božične lučke za okraševanje božičnega drevesa, dnevne sobe ali vrta. Ko jih enkrat namestite na želeno lokacijo, jih povežete z aplikacijo na svojem telefonu in prevzamete popoln nadzor nad njimi – v kakšnih barvah bodo svetile in v kakšnih vzorcih bodo utripale.

Novoletne lučke Loco Christmas lights vam bodo ponudile izbiro med kar 16 milijoni barv in 29 prednaloženimi vzorci utripanja, ki pa jih lahko izdelujete tudi sami!

bozicne-lucke | Foto:

Posebno navdušenje je zaslediti med uporabniki, ki so preizkusili t. i. glasbeno povezavo, pri kateri božičnim lučkam prepustite, da se povežejo z glasbo na vašem mobitelu in pričarajo pravo vzdušje plesnega podija.

Želite še več? Lučkam lahko nastavite tudi točno določeno uro, ob katerih se bodo prižgale in nato tudi ugasnile. Naj bo to funkcija, ki služi za odganjanje tatov ali pa dvig razpoloženja pri prihodu iz službe – zagotovo jo boste uporabili!

Pozabite na vstop v temno stanovanje, novoletne lučke Loco Christmas Lights bodo vsako vrnitev domov popestrile s pravim sejemskim božičnim vzdušjem.

V enem pakiranju prejmete kar sto božičnih lučk na desetmetrskem kablu, še boljša novica pa je to, da lahko istočasno povežete tudi več kompletov naenkrat. Le pomislite – vrt v rdeči barvi, zidovi v rumeni, dnevna soba v modri, spalnica pa v rožnati. Prava božična idila.

zunanje-novoletne-lucke | Foto:

Zdaj vas verjetno zanimata le še dve zadevi – koliko stanejo in ali jih lahko prejmete še pravočasno oz. preden jih zmanjka?

Za vas imamo dobro novico:

Loco Christmas Lights božične lučke lahko takoj naročite prek telefonske številke 07 600 3005, slovenske spletne strani www.LocoShark.com (KLIKNI TUKAJ) ali pa posebnega obrazca na koncu tega članka!

Trenutno so še na zalogi in jih prejmete že v enem delovnem dnevu ali dveh od naročila! Ni pa rečeno, da bodo še dolgo na zalogi, saj so jih lani razprodali še pred decembrom!

Trenutno se na spletni strani ali prek spodnjega obrazca prodajajo po predbožični akcijski ceni 29,99 evra (25 odstotkov popusta), danes pa ob naročilu prejmete tudi brezplačno poštnino!

 Naročilo lahko oddate prek naslednjega obrazca:

loco-christmas-lights | Foto:

Naročnik oglasnega sporočila je DTM NATURA, D. O. O.

Ne spreglejte