SiolNET. Sportal Zimski športi
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Gregorinova in Fak nepremagljiva tudi v skupinskem štartu

3

termometer

 | Foto:
Najboljša s sobotne šprinterske preizkušnje državnega prvenstva sta na Pokljuki slavila tudi na preizkušnji s skupinskim štartom.

Teja Gregorin (ŠD Nika Ihan) in Jakov Fak (ŠD Pokljuka) sta se najbolje znašla v konkurenci večinoma reprezentančnih sotekmovalk in sotekmovalcev in si prislužila še svoja druga naslova letošnjih državnih prvakov v poletnem biatlonu.

Na oder za zmagovalce so se uvrstili še Simon Kočevar (SK Loška dolina) in Klemen Bauer (SK Ihan) na drugo in tretje mesto pri članih ter Andreja Mali (ŠD Malisvet) in Anja Eržen (TSK OGP Grad Bled), ki sta zasedli drugo in tretje mesto pri članicah.

Vid Zabret (SK Ihan), Miha Dovžan (ŠD Gorje) in Primož Pančur (SK Ihan) so bili najboljši v kategoriji mlajšh članov. Med mladinkami so se na prvih treh mestih zvrstile Urška Poje (SK Loška dolina), Polona Klemenčič (TSK Triglav Kranj) in Tina Mlakar (SK Loška dolina), med mladinci pa Žan Petrinčič (SK Loška dolina), Jure Ožbolt (SK Loška dolina) in Mitja Drinovec (TSK Triglav Kranj).

Najboljši slovenski mlajši mladinci na tekmi s skupinskim štartom so postali Luka Plahuta (SD Bohinj), Nace Žnidaršič (SK Loška dolina) in Luka Naglič (SK Ihan).

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin