SiolNET. Sportal Zimski športi
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Bolniška v malem pri skakalkah – na treningu povprečne

3

termometer

 | Foto:
Praktično vse slovenske skakalke so zbolele ob nepravem času. Za zdaj se drži le Maja Vtič. Na trening skokih pred petkovo tekmo so nastopile pod pričakovanji.

Katja Požun je danes sploh prvič preizkusila skakalnico v Predazzu, saj je morala prej počivati zaradi angine. Zdaj sta zboleli še Urša Bogataj in Špela Rogelj, ki sta na antibiotikih. Zdrava je le Maja Vtič, ki pa ni najbolj ujela vetra na skakalnici. Imela je 15. in 26. rezultat. Špela Rogelj je bila pri prvem trening skoku 30., na drugem pa 33. Bogatajeva je bila obakrat 19.

Najboljši skok je uspel Katji Požun, ki je bila pri prvem poskusu deseta.

Obeti pred petkovo tekmo niso spodbudni, upamo pa lahko, da se bo stanje kaj izboljšalo čez noč in bodo skakalce Matjaža Triplata izpolnile začrtane cilje – ena uvrstitev do šestega, ena do dvanajstega in dve do tridesetega mesta.

Najbolj razpoložena pa je bila na zadnjem treningu pred posamično tekmo Američanka Sarah Hendrickson, ki je v prvi seriji zaostala le za japonsko šampionko Saro Takanaši, v drugi pa je bila daleč pred tekmicami. Japonka je imela peti rezultat. Razpoložena je tudi Norvežanka Anette Sagen, ki je bila v obeh skokih tretja.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin