SiolNET. Sportal Tenis
2,85

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Teniška igralka šokirala s priznanjem o poskusu samomora: Nisem želela dočakati 22. rojstnega dne

2,85

termometer

Destanee Gabriella Aiava | Avstralska teniška igralka Destanee Gabriella Aiava je razkrila, da si je želela vzeti življenje. "Nisem želela dočakati svojega 22. rojstnega dne," je svojim sledilcem na Instagramu sporočila prav na njen 22. rojstni dan. | Foto: Reuters
Avstralska teniška igralka Destanee Gabriella Aiava je razkrila, da si je želela vzeti življenje. "Nisem želela dočakati svojega 22. rojstnega dne," je svojim sledilcem na Instagramu sporočila prav na njen 22. rojstni dan. Foto: Reuters

Dvaindvajsetletna avstralska teniška igralka Destanee Gabriella Aiava je svojim sledilcem na Instagramu razkrila, da je pred kratkim zelo konkretno razmišljala o samomoru, ljudem, ki so se tako kot ona znašli v brezizhodni situaciji, pa namenila spodbudne besede. 

Dvaindvajsetletna Destanee Gabriella Aiava je teniška igralka iz Melbourna v Avstraliji, ki je na svetovni jakostni lestvici WTA najvišje kotirala septembra 2017, ko se je med posameznicami zavihtela na 147. mesto, v dvojicah pa je najvišje posegla oktobra 2019, ko je zasedla 192. mesto.

Kljub temu, da se zdi, da z uresničevanjem svojih ambicij v športu živi svoje sanje, pa se je pred kratkim znašla pred hudo preizkušnjo, zaradi katere je razmišljala celo o tem, da si vzame življenje. 

"V noči na velikonočno nedeljo, 17. aprila, sem želela skočiti z mostu. Rešili so me trije mimoidoči, ki so me odpeljali domov. Nisem želela dočakati 22. rojstnega dne. Včasih se lahko zaradi ljudi, ki jih srečaš v življenju, počutiš, kot da nisi vreden ljubezni, a na koncu sem se naučila: Bog je milosten in ne bo dovolil, da bi bile vaše preizkušnje težje, kot ste jih sposobni prenesti, ampak vam bo s svojim preizkušanjem zagotovil tudi izhod, ki ga boste lahko zdržali," je trenutno 256. igralka sveta sporočila na svoj 22. rojstni dan.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin