Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
8. 10. 2021,
9.24

Osveženo pred

2 leti, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,96

3

Natisni članek

Andy Murray

Petek, 8. 10. 2021, 9.24

2 leti, 6 mesecev

Zgodba s srečnim koncem

Skoraj neverjetno: našel je poročni prstan #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,96

3

Vrhunski teniški igralec Andy Murray si lahko pošteno oddahne. Škot je v četrtek prek družbenih omrežij sporočil, da je dobil nazaj svojo smrdljivo teniško obutev in svoj poročni prstan. Zdaj se mu ne bo treba zagovarjati pred ženo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andy Murray (@andymurray)

Včeraj je v športnem svetu precej odmevala novica, da Andy Murray, nekdanji prvi teniški igralec sveta, išče svoje teniške čevlje, na katere je bil privezan tudi njegov poročni prstan. Ker so te močno zaudarjale, v hotelski sobi pa nima balkona, jih je čez noč pustil pod avtomobilom. Naslednje jutro jih ni bilo več oziroma so izginile.

Andy Murray
Sportal Kako se bo zagovarjal pred ženo? "Da, vem, da sem idiot." #video

Naslednji dan je dobil prstan nazaj

Obupani Murray je zato prek družbenih omrežij prosil za pomoč. "Ni mi treba posebej poudarjati, da jih bom doma poslušal, zato ga želim najti. Če lahko kdo to deli ali ima kakšno idejo, kje bi lahko bil (prstan, op. p.), mi bo v veliko pomoč," je včeraj pojasnjeval Murray.

Njegova prošnja je zelo hitro padla na plodna tla, saj je že naslednji dan svoje teniške čevlje dobil nazaj, s tem pa tudi svoj prstan.

Ob tej novici si je zagotovo oddahnila tudi Kim Sears, s katero se je Murray poročil leta 2015. | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Ob tej novici si je zagotovo oddahnila tudi Kim Sears, s katero se je Murray poročil leta 2015. Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko

"Še vedno zelo smrdijo"

Kot je dejal, je poklical hotelsko varnostno službo, ki mu je pomagala pri zapletu. "Nova novica za vse. Si lahko mislite?" je dejal Murray, preden je dvignil svoj teniški čevelj, na katerem je visel tudi njegov prstan. "Še vedno zelo smrdijo, a obutev je nazaj in poročni prstan tudi," je dejal 34-letni teniški igralec, ki si zdaj lahko oddahne in se povsem posveti tenisu. Zdaj se mu doma ne bo treba zagovarjati pred ženo Kim Sears, s katero se je poročil leta 2015.

Trikratni zmagovalec turnirjev za grand slam bo v prvem krogu turnirja v Indian Wellsu igral proti Adrianu Mannarinu. In to s svojo obutvijo in seveda tudi s prstanom.

Ne spreglejte