Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Boštjan Boh

Četrtek,
9. 7. 2020,
15.15

Osveženo pred

3 leta, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,61

Natisni članek

Donna Vekić

Četrtek, 9. 7. 2020, 15.15

3 leta, 9 mesecev

Donna Vekić in njen nekdanji trener

Razšla se je s trenerjem: Prvič slišim za takšen razlog

Boštjan Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,61
Donna Vekić | Donna Vekić se je čudila razlogom, ki jih je njen nekdanji trener navedel za razhod. | Foto Gulliver/Getty Images

Donna Vekić se je čudila razlogom, ki jih je njen nekdanji trener navedel za razhod.

Foto: Gulliver/Getty Images

Donna Vekić, najboljša hrvaška teniška igralka, se je po dveh letih in pol razšla z nemškim trenerjem Torbenom Beltzom. Vekićeva se je čudila razlogom, ki jih je njen nekdanji trener navedel za njun razhod.

Donna Vekić je do nadaljnjega brez trenerja, potem ko se je razšla s Torbenom Beltzom, ki je pred tem treniral Angelique Kerber, dvakratno zmagovalko turnirjev za grand slam. Vekićeva je pod vodstvom nemškega trenerja dosegla tri uvrstitve v finale na turnirjih WTA, prav tako se je enkrat uvrstila v četrtfinale OP ZDA, lani pa se je prvič v karieri prebila med dvajset najboljših igralk na svetu.

Donna Vekić je trenutno 24. igralka sveta. | Foto: Gulliver/Getty Images Donna Vekić je trenutno 24. igralka sveta. Foto: Gulliver/Getty Images Imela sta drugačne poglede …

Novico, da sta se razšla, je na družbenih omrežjih sporočil trener. "Na žalost sva imela Donna in jaz drugačen pogled na razpored treningov in turnirjev za povratek na turnejo. Zaradi tega greva vsak svojo pot. Hvala Donni za zadnji dve leti in pol. Bila je sijanja vožnja in užival sem v sodelovanju. Pripravljen sem na novo pustolovščino," je zapisal Beltz.

Prvič je slišala za kaj takšnega

A je, kot kaže, šlo za nekaj več kot samo to, kar je navedel nemški trener. Kmalu po njegovem objavi se je oglasila Donna, ki ni najbolje razumela sporočila svojega trenerja.

"No, to je prvič, da slišim za različne poglede na trening in urnik turnirjev," je zapisala teniška igralka iz Osijeka, ki zadnja leta živi v Monaku. Kaj je bil dejanski vzrok za razhod, očitno vesta le onadva.

Dona Vekić je do zdaj s turnirskimi nagradami zaslužila 4,2 milijona dolarjev (3,7 milijona evrov). V letošnji sezoni je odigrala štiri turnirje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back to work today 💪🏻🤸🏼‍♀️🏋🏼‍♀️🏄🏼‍♀️ #mondaymotivation

A post shared by Donna Vekic (@donnavekic) on

Novak Đoković
Sportal Skesan Novak Đoković in kaj se dogaja z mamo Dražena Petrovića #video
Ne spreglejte