Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
25. 3. 2019,
15.31

Osveženo pred

5 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,86

Natisni članek

Nick Kyrgios teniški globus

Ponedeljek, 25. 3. 2019, 15.31

5 let, 1 mesec

Nick Kyrgios se je sprl z navijačem, ki so ga potem odstranili z igrišča

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,86
Nick Kyrgios | Foto Gulliver/Getty Images

Foto: Gulliver/Getty Images

Na turnirju serije masters je v nedeljo igral tudi Nick Kyrgios in se med dvobojem sprl z enim izmed gledalcem, ker naj bi ga ta zmerjal. Seveda mu Avstralec ob tem ni ostal dolžan.

"Nimaš nič bolj pametnega za početi"

Nick Kyrgios velja za enega od največjih teniških talentov na teniški turneji. Številni menijo, da bi, če bi nekoliko brzdal svojo vročekrvnost, lahko v tenisu dosegel še veliko več. A tokrat je bil problematični Avstralec izzvan.

"Ali si dobil brezplačno karto? Zakaj gledaš mene v nedeljo zvečer? Ali nimaš za početi nič bolj pametnega? Nedelja zvečer je in ti gledaš mene. Zakaj to počneš," mu je povedal Kyrgios in se mu smejal.

Polona Hercog
Sportal Polona Hercog je bila blizu senzacije, a je na koncu izgubila

Nick Kyrgios | Foto: Gulliver/Getty Images Foto: Gulliver/Getty Images Ne razume takšnih ljudi

Kyrgios je po dvoboju dejal, da ga je ta ozmerjal z grdimi besedami. Med drugim mu je gledalec dejal, da ima slabo pričesko, na račun česar se je znal tudi sam pošaliti. "Veste, kaj? Res že dolgo časa nisem bil pri frizerju, tako da je imel prav."

"Idio**, kot je on, nimajo za delati nič bolj pametnega kot gledati mene in nekaj govoriti," je povedal 23-letni teniški igralec, ki je priznal, da je bilo zabavno, ko so gledalca pospremili z igrišča.

"So ljudje, ki jih sploh ne razumem. Ko grem jaz na kakšno športno prireditev, kot je tekma lige NBA, sedim, uživam in spodbujam … Ne razumem takšnega govorjenja," je dejal.

Taktika ali podcenjevanje nasprotnika

Kyrgios je v tretjem krogu turnirja v Miamiju igral proti Srbu Dušanu Lajoviću in ga gladko premagal po dveh nizih (6:3, 6:1). V eni izmed točk je Avstralec izvajal spodnji servis in tako presenetil Lajovića, da ta niti ni odbil žogice. Nekateri so nad to potezo navdušeni, drugi malo manj, saj menijo, da gre za podcenjevanje nasprotnika. Kyrgiosa, trenutno 33. igralca sveta, v naslednjem krogu čaka Borna Ćorić.

Ne spreglejte