Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
3. 5. 2023,
11.11

Osveženo pred

11 mesecev, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,59

Natisni članek

teniški globus Andy Murray

Sreda, 3. 5. 2023, 11.11

11 mesecev, 2 tedna

Kdo bi si mislil?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,59
Andy Murray | Andy Murray ima štiri otroke in prav nobenega od njih ne zanima tenis. | Foto Reuters

Andy Murray ima štiri otroke in prav nobenega od njih ne zanima tenis.

Foto: Reuters

Andy Murray, zadnja leta eden najboljših teniških igralcev, je izdal zanimivo skrivnost svojih štirih otrok, ki jih ima z ženo Kim Sears. Marsikoga je presenetilo, da njunih otrok tenis sploh ne zanima. Prav tako pa na turneji zelo redko vidimo tudi njegovo ženo, ki se večino časa posveča družinskemu življenju.

Andy Murray ima z ženo Kim Sears štiri otroke. Nje in njunih otrok na teniški turneji praktično ne vidimo. | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Andy Murray ima z ženo Kim Sears štiri otroke. Nje in njunih otrok na teniški turneji praktično ne vidimo. Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Andy Murray je eden od mnogih igralcev na teniški turneji, ki ima že otroke. Škot ima z ženo Kim Sears štiri otroke. Medtem ko so otroci nekaterih igralcev, kot je na primer Stefan, sin Novaka Đokovića, veliki ljubitelji tega športa in uživajo tako v igranju kot tudi v gledanju, je Britanec priznal, da sin in tri hčerke najverjetneje ne bi poznali nobenega drugega teniškega igralca.

V oddaji ATP Tennis Radio Podcast je Murray odgovarjal na vprašanja navijačev. Eden izmed njih je vprašal, kdo bi bil poleg njega najljubši igralec njegovih otrok. Njegov odgovor je bil presenetljiv.

"Moji otroci ne poznajo nobenega teniškega igralca. Žal ne gledajo in ne spremljajo tenisa, zato težko odgovorim na to vprašanje." Murray je pozneje kljub temu odgovoril in se pošalil, da bi najverjetneje izbrali njegovega brata Jamieja Murrayja, ki blesti v igri dvojic.

Andy Murray še vedno išče stik s samim vrhom. | Foto: Reuters Andy Murray še vedno išče stik s samim vrhom. Foto: Reuters

Že kar nekaj časa poskuša priti na sam vrh

Andy  Murray, nekdaj prvi igralec sveta, se že kar nekaj časa poskuša doseči sam vrh svetovnega tenisa, potem ko se je vrnil po dolgotrajni rehabilitaciji kolka. Zadnji turnir serije ATP je osvojil leta 2019 v Antwerpnu.

V letošnji sezoni je največji uspeh dosegel na turnirju v Dohi, ko se je prebil v finale, kjer pa ga je premagal Rus Daniil Medvedjev. Sezone na pesku ni najbolje začel. Tako v Monte Carlu kot tudi v Madridu se je poslovil že v prvem krogu. Murray je na svetovni lestvici trenutno uvrščen na 52. mesto.

Preberite še:

Carlos Alcaraz
Sportal Alcaraz prepustil Zverevu le tri igre
Iga Swiatek
Sportal Swiatkova dolgo trla odpor ruske tekmice
Carlos Alcaraz
Sportal Alcaraz preskočil še Dimitrova, zdaj ga čaka Zverev
Ne spreglejte