Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Boštjan Boh

Nedelja,
8. 3. 2015,
11.33

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Serena Williams

Nedelja, 8. 3. 2015, 11.33

8 let, 5 mesecev

Če ni bi igrala tenisa, bi bila gospodinja

Boštjan Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Serena Williams velja za eno najboljših teniških igralk vseh časov. Čeprav je pri svojih 33 letih zelo izkušena, priznava, da je pred vsakim dvobojem pod pritiskom.

Serena Williams kljub zrelim športnim letom še vedno dominira na teniških igriščih in s svojo superiornostjo spravlja v obup mlajše sotekmovalke. Serena že ker nekaj časa kraljuje na svetovni ženski lestvici. V intervjuju za Sunday Magazin je razkrila marsikaj zanimivega o sebi.

Williamsova kljub svojim dolgoletnim izkušnjam priznava, da je nervozna pred vsakim dvobojem. "Nervozna sem pred vsakim dvobojem, četudi ne gre za pomemben turnir. Pritisk je vedno prisoten," je razkrila prva igralka sveta, ki pozna vse pasti svetovne slave, ki jo doživlja v zadnjem desetletju. In kaj jo pri vsem tem najbolj moti? "Ljudje, ki te sploh ne poznajo, o tebi marsikaj govorijo in sklepajo. Nikoli ne obsojaj nekoga, ki ga ne poznaš."

Priznava, da je preveč tekmovalna

Serena je v teh letih med sotekmovalkami dobila veliko dobrih prijateljic, vendar na igrišču prostora za prijateljstvo ni. "Res imam veliko prijateljic. Ena mojih najboljših prijateljic je Caroline Wozniacki. Prav smešno je, da so najini dvoboji zelo napeti, vendar ko se vse skupaj konča, sva spet dobri prijateljici. Če mi je uspevalo, ko sem igrala proti svoji sestri Venus, potem mi lahko to uspe tudi pri drugih igralkah," je povedala temnopolta igralka, ki ni tekmovalna samo na igrišču, ampak tudi zunaj njega. "Preveč sem tekmovalna. Lahko bi bila na plesnem tekmovanju, pa bi si želela zmagati," je še razkrila Serena, ki v prostem času najraje spi in gleda televizijo.

In kaj bi počela, če ne bi igrala tenisa? "Mislim, da bi bila gospodinja. Ja, zagotovo, rada kuham, pospravljam in urejam stvari."

Ne spreglejte