Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Boštjan Boh

Torek,
2. 10. 2018,
20.00

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,17

Natisni članek

Ana Ivanović tenis teniški globus

Torek, 2. 10. 2018, 20.00

5 let, 6 mesecev

Ana Ivanović razkrila, kakšen odnos je imela z Novakom Đokovićem

Boštjan Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,17
Ana Ivanović | Foto Instagram

Foto: Instagram

Ana Ivanović, zdaj že nekdanja teniška igralka, je v enem izmed zadnjih intervjujev razkrila, kakšen je bil njen odnos z Novakom Đokovićem. Med drugim je povedala, kaj je bila prva stvar, ki si jo je kupila z zasluženim denarjem.

Novak Đoković in Ana Ivanović sta že od nekdaj prijatelja. | Foto: Guliverimage/Getty Images Novak Đoković in Ana Ivanović sta že od nekdaj prijatelja. Foto: Guliverimage/Getty Images Nekajkrat jo je spravil v neroden položaj

Srbska lepotica je razkrila, da je imela z Novakom, 14-kratnim zmagovalcem turnirjev za grand slam, zelo dober odnos. "Pravzaprav sem z Novakom odraščala. Spoznala sva se, še preden sva začela igrati tenis. Je velik zabavljač in vedno me je spravljal v smeh. Moramo priznati, da me je nekajkrat spravil tudi v neroden položaj," je povedala danes 30-letna srbska lepotica, ki je že nekaj časa mama sinu Luku.

Kaj si je kupila ob prvem zaslužku?

Njena vzornica v mladih letih je bila Monika Seleše, pravzaprav je zaradi nje začela igrati tenis. Z rezultati in sponzorskimi pogodbami je zaslužila kar lepo vsoto denarja. V svoji karieri je osvojila 15 turnirjev serije WTA, zmagala pa je tudi na turnirju za grand slam. Leta 2008 je slavila v Parizu na OP Francije. Ponavadi si fantje ob prvem večjem zaslužku kupijo avtomobila, kaj pa si je privoščila Ana? "Za svoj 20. rojstni dan sem si kupila diamant."

Ana Ivanović | Foto:

Navijaču se je podpisala na prav posebno mesto

V letih igranja si je po vsem svetu nabrala ogromno navijačev. Iz dolgoletne športne kariere ima kar nekaj anekdot, v spomin pa se ji je najbolj vtisnila tista z navijačem, ki je imel prav posebno željo. "Na turnirju v Indian Wellsu me je navijač prosil, naj se mu podpišem na čelo. Rekla sem mu, da ne more takšen hoditi naokoli, vendar me je večkrat prosil, tako da sem se mu podpisala na čelo."

Izbrala bi Stefana Edberga Stefan Edberg | Foto:

Ivanovićeva je v svoji karieri odigrala zelo malo dvobojev v mešanih dvojicah. Skupaj jih je bil petnajst. Večino je odigrala prav z Novakom Đokovićem. Če bi lahko izbirala partnerja v mešanih dvojicah, bi si izbrala Stefana Edberga. "Mislim, da je izjemno zabaven človek in da bi bilo zanimivo," je za IPTL povedala Ana, ki bi sama zase rekla, da je zelo iskrena oseba.

Ne spreglejte