Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Ponedeljek,
27. 2. 2017,
20.00

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,45

1

Natisni članek

izbor z družabnih omrežij Rene Krhin Jesse Lingard Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Sevilla Roman Abramovič Frank Lampard Carlo Ancelotti Gianluigi Donnarumma Anthony Martial

Ponedeljek, 27. 2. 2017, 20.00

6 let, 6 mesecev

Izbor z družabnih omrežij

Slovenski nogometaš vozi avtomobil, vreden 130 tisoč evrov

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,45

1

Ponedeljkov večer je rezerviran za Sportalov izbor z družanih omrežij. Kaj smo vam pripravili tokrat? V njem spet gostujejo nekatera najbolj znana imena svetovnega nogometa. Tokrat je med njimi tudi slovenski reprezentant. Kdo?

Slovenski nogometaš poziral z avtomobilom, vrednim 130 tisoč evrov

Trenutno poškodovani slovenski nogometni reprezentant Rene Krhin s to sezono pri Granadi, ta se bori za obstanek v prvi španski ligi, ne more biti zadovoljen. Odigral je le šest prvenstvenih tekem. Se pa 26-letni Mariborčan, ki je zelo priljubljen med dekleti, lahko ob slabih dneh tolaži vsaj z vožnjo z dragocenim avtomobilom, ki ga ima.

Na Instagramu, na katerem s številnimi objavami pogosto buri domišljijo svojih oboževalk, je tokrat objavil fotografijo svojega dragocenega jeklenega konjička. Novi maserati granturismo sport, s katerim je poziral, sicer stane okoli 130 tisoč evrov.

 

Daydreaming...

A post shared by Rene Krhin (@renekrho) on

Slovenčev avtomobil je za Cristiana Ronalda prava kripa

No, če ima Krhin avtomobil, ki mu ga upravičeno marsikdo zavida, pa je vozni park Cristiana Ronalda, enega od največjih zvezdnikov špornega sveta, še veliko, veliko boljši in predvsem dražji. Portugalec ima v svoji garaži kar nekaj bencinskih zverin, bugatti veyron, s katerim je na svojem Instagramu poziral prejšnji teden, in je milijon evrov, je le eden izmed njih.

 

🏡😎☀️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Takole so lovoriko proslavili zvezdniki Manchester Uniteda

Manchester United je v nedeljo, predvsem po zaslugi dvakratnega strelca Zlatana Ibrahimovića, prišel do lovorike v ligaškem pokalu, potem ko je v velikem finalu na kultnem Wembleyju v Londonu premagal Southampton s 3:2. Po tekmi ni manjkalo veselja v garderobi angleškega nogometnega velikana.

Po zaslugi Anthonyja Martiala, Jesseja Lingarda, Davida De Gee in Andera Herrere pa so posnetki proslavljanja prve lovorike Joseja Mourinha na klopi Manchester Uniteda zakrožili po svetu.

 

Ander Herrera from the victorious Manchester United dressing room! #herrera #manchesterunited #eflcup 🎉🎉🎉

A post shared by 101 Great Goals (@101greatgoals) on

 

Jesse Lingard from the Manchester United dressing room... #lingard #manchesterunited #eflcup 🎉🎉🎉

A post shared by 101 Great Goals (@101greatgoals) on

 

Anthony Martial video from inside the Manchester United dressing room! #martial #pogba #manchesterunited 🎉🎉🎉

A post shared by 101 Great Goals (@101greatgoals) on

Neverjetno, Afričan je na igrišču še četrtič reševal življenje

Na tekmi češkega prvenstva med Bohemiansom 1905 in Slovackim (0:0) je vratar Bohemiansa Martin Berkovec po trku s soigralcem Danielom Krchom nezavesten obležal na igrišču. Lahko bi se zadušil in umrl, a je tragičen scenarij s hitrim in treznim odzivom preprečil nasprotnikov napadalec Francis Kone, ki je (ne)srečnega vratarja hitro oskrbel do prihoda prve zdravniške pomoči.

"Že četrtič se mi je zgodilo kaj takega. Enkrat sem bil v podobnem položaju, ko sem igral na Tajskem, in dvakrat, ko sem bil še v Afriki," je povedal 26-letnik iz Slonokoščene obale.

Vratarja Berkovca so po trku odpeljali v bolnišnico, od koder prihajajo dobre novice. Kmalu naj bi povsem okreval in spet zaigral.

Neverjetno, kaj zna z žogo početi Brazilec

Falcao, najboljši igralec futsala na svetu, je na spletu objavil videoposnetek z enega izmed treningov, med katerim se je malce poigraval z žogo. In pokazal nekaj trikov, ob katerih zastane dih. Ni kaj, 39-letni legendarni zvezdnik iz sveta futsala res obvlada.

Orjaška presta ob jubileju trenerja Bayerna

Carlo Ancelotti je v soboto, ko je njegov Bayern v Münchnu v nemškem prvenstvu z 8:0 raztreščil HSV, s klopi vodil jubilejno 1000. tekmo na svoji bogati profesionalni nogometni trenerski poti. Nekdanji trener Real Madrida, PSG, Juventusa, Chelseaja in Milana je pred tekmo v dar za velik jubilej prejel gromozansko presto. Ni še znano, ali jo je Italijan pojedel sam.

Pri Milanu so svojega najstniškega zvezdnika za rojstni dan spravili v jok

Gianluigi Donnarumma je eden izmed največjih upov svetovnega nogometa. Mladi italijanski vratar redno, in to zelo dobro, brani vrata italijanskega nogometnega velikana Milana. Čeprav je v soboto dopolnil 18 let. Na dan, ko je postal polnoleten, so svojega mladega asa pri Milanu presenetili s prav posebnim videom in ga spravili v jok. 

Norišnica v Sevilli

V soboto je bil v španskem prvenstvu na sporedu eden izmed največjih derbijev v tamkajšnjem nogometu. Mestni obračun v Sevilli, v katerem je Sevilla na gostujočem štadionu z 2:1 premagala Betis. Pred tem derbijem, med njim in po njem je v Andaluziji vzdušje napeto. Če ne verjamete, si oglejte spodnje videe.

Takole so navijači Betisa pred tekmo pričakali svoje nogometaše:

Takole je bilo med derbijem:

To pa so navijači Seville, ki so po derbiju slavili svojega trenerja Jorgeja Sampaolija:

Roman Abramovič, dve legendi Chelseaja in Snoop Dogg

Lastnik vodilnega angleškega prvoligaša Chelseaja, ruski milijarder Roman Abramovič, se je družil z legendama londonskega kluba, nekdanjima zvezdnikoma s Stamford Bridgea Frankom Lampardom in Didierjem Drogbajem. Nič nenavadnega, če se ne bi v njihovi družbi znašel tudi Snoop Dogg. Legendarni ameriški raper in ena izmed legend hiphopa.

 | Foto:

Želeli so škoditi nasprotniku, a so škodo pomotoma naredili kar sebi

Crystal Palace je v soboto v angleškem prvenstvu prišel do pomembne zmage v boju za obstanek in pred domačimi navijači z 1:0 odpravil Middlesbrouhh. Zadovoljstvo Londončanov je po koncu tekme vsaj malce skazila podoba njihovega klubskega avtobusa, ki so jim ga uničili kar lastni navijači. Mislili so, da je to avtobus nogometašev Middlesbrougha, in ga porisali. Kmalu so ugotovili, da so se pošteno zmotili in svojemu ljubljenemu klubu povzročili kar nekaj finančne škode …

Ne spreglejte