SiolNET. Sportal Sportal +
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Sebastijan Škorc: Če ne odbojka, morda politika

4

termometer

Odbojkar Sebastijan Škorc je tokratni gost Sportalove "Desetmetrovke". Sedemintridesetletnik, ki je trenutno brez kluba, je še vedno član slovenske odbojkarske reprezentance.

Ste imeli kdaj športnega vzornika? Imel sem vzornike, a to je že dolgo nazaj, tako da sem že malce na to pozabil. (smeh). Jaz grem proti 40. letom, moji vzorniki pa proti 60. letom …

V katerem športu se spremenite v najbolj zagretega navijača? To se največkrat zgodi pri slovenskih klubih in reprezentanci, ko si ogledam kakšno tekmo.

Kateri dogodek vas je v karieri najbolj osrečil? Ko smo z Bledom osvojili pokal Top teams in ko sem bil proglašen za najboljšega libera zaključnih turnirjev evropskih tekmovanj.

Kaj bi počeli, če se ne bi ukvarjali s svojim športom? Če ne odbojka, pa morda politika. (smeh)

Vaša najljubša žival je ... Pes.

Kino ali gledališče? Kino. Zadnji film, ki sem si ga ogledal, je bil Robin Hood.

Ali ste vraževerni? Sem malo vraževeren, in sicer imam pred tekmo vedno enak ritual. (smeh) Po koncu športne kariere bom … Ostal bom v športu, a še ne vem, v kakšni obliki. Odločam se namreč, kako naprej.

Najbolj simpatična oseba na slovenski sceni? Je kar nekaj simpatičnih oseb, a jih ne bi imensko izpostavljal.

Uporabljate Facebook in Twitter? Uporabljam Facebook, a ga uporabljam več, ko sem v tujini. Ko sem doma, pa čas preživljam z družino.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin