Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
1. 1. 2019,
14.52

Osveženo pred

5 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,58

2

Natisni članek

Torek, 1. 1. 2019, 14.52

5 let, 3 mesece

Športniki voščijo novo leto

Tina smuča, Ilka prebira voščilnice, Ronaldo (se) razvaja v Dubaju

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,58

2

No, pa smo zakorakali v leto 2019. Kako so skok v novo leto preživeli znani športniki in po čem se bodo spominjali preteklega? Namig: obeta se kar nekaj športnih rojstev.

Ne pozabite leta 2018. Prineslo nam je naslednje:

Luka Dončić
Sportal Kapo dol, lovci na rekorde
Sportal Uspehov toliko, da zaboli glava, olimpijski medalji pa nad vsemi
mladi upi
Sportal Dončićevi vrstniki, ki trkajo na članska vrata
Veselin Vujović
Sportal Sodniška odločitev, ki je na noge dvignila vso športno Slovenijo
Leto 2018 je bilo radodarno v številnih pogledih, lahko sklepamo iz hitrega pregleda družbenih omrežij. Z veseljem se ga bo spominjal tudi biatlonec Jakov Fak, ki je februarja v Pjongčangu osvojil srebrno olimpijsko medaljo, se junija poročil z življenjsko družico Mateo in se kmalu zatem z družino preselil v novo hišo v Lescah na Gorenjskem.

Leto 2018 je bilo prav posebno tudi za Tino Maze, ki je februarja prvič postala mama. Za uvod v novo leto si je, sodeč po objavah na družbenih omrežjih, izbrala smuko.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Srečno novo leto!Happy new year! Buon anno! Guten Rutsch! #2019

A post shared by Tina Maze (@tinamaze83) on

Novih začetkov se veseli tudi alpska smučarka Ilka Štuhec, ki je po (zdaj že predlanski) odsotnosti s strmin že našla stik z najboljšimi. Te dni je najbrž zaposlena tudi s prebiranjem voščilnic, ki so jih navijači naslovili na poseben poštni predal. Če ji želite spodbudne besede sporočiti v obliki pisma, razglednice ali risbice, se ji oglasite na naslov: Ilkina pošta, Hitra cesta 1, 2002 Maribor.

Tudi portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo bo leto 2018 kljub obtožbam o posilstvu pred devetimi leti ohranil v lepem spominu. Njegova družinica pridno raste, tako kot njegova kariera. Prehod v leto 2019 je z družino preživel v Dubaju, še pred večerom pa sta si s partnerico in mamo njegovega četrtega otroka privoščila nekaj romantike na jahti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy New Year!🎆❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amore mio!❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

 

Z romantično fotografijo se je od leta 2018 poslovil tudi slovenski motokrosist Tim Gajser, ki je silvestrski večer preživel v družbi svoje partnerice Špele. Da je nepogrešljiva v njegovem življenju, je opisal že v nedavnem intervjuju za Sportal, kjer jo je imenoval za svojo največjo oporo in desno roko.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Srečno novo leto #2019 ✌😀 Happy New year #2019 ✌😀

A post shared by Tim Gajser (@tiga243) on

 

Z razneženo fotografijo se je svojim oboževalcem ob novem letu javil tudi nogometaš Jasmin Kurtić, ki s svojo izvoljenko pričakuje dojenčka, očka pa bo v letu 2019 tudi košarkar Alen Omić. Veselo bo tudi v družini košarkarja Žige Dimca, ki z ženo Adrijano pričakuje drugorojenca. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy new year 🎉♥️💙🎉 2019!!

A post shared by Jasmin Kurtić (@kurtic89) on

V objemu sta se od starega leta poslovila tudi slovenski košarkar Zoran Dragić in njegova življenjska sopotnica Svetlana.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy New Year 2019 🎉🎉🎉 Wish everyone all the best, a lot of health and love 🙏🏼❤️

A post shared by Zoran Dragić (@zoki_dragic) on

Leta 2018 prav gotovo ne bodo pozabili hrvaški nogometaši, ki so julija v Rusiji postali svetovni nogometni podprvaki. Luka Modrić, Ivan Rakitić ...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What. A. Year. ! ⚽❤🙏 #2018 #TheBestThingsNeverComeEasy

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10) on

Svoje oboževalce je ob novem letu nagovorila tudi nekdanja teniška igralka Ana Ivanović, ki ji bo leto 2018 ostalo v nepozabnem spominu.
Preverite, kaj vam v novem letu želi nogometna legenda Maribora Marcos Tavares.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy new year 🎆 #MT9

A post shared by Marcos Tavares (@marcostavares9) on

Z idilično družinsko fotografijo sta se od starega leta poslovila tudi slovenski rokometni reprezentant in igralec francoskega Montpellierja Vid Kavtičnik in francoski rokometni zvezdnik balkanskih korenin Nikola Karabatić, ki dobro okreva po oktobrski operaciji stopala.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy New Year 2019 🍾🍾🍾 #newyear #2019 #family #familyparty

A post shared by Vid Kavticnik (@vidko) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy new year 2019 🍀❤️ #newyear #family #familyfirst @geraldinepillet hvala @in.studio za prelepu sliku

A post shared by Nikola Karabatic (@nikolakarabatic44) on

V krogu družine in najboljšega (kosmatega) prijatelja se je vstopa v novo leto veselil tudi slovenski košarkar Klemen Prepelič.

Kljub poškodbi, ki jo je Ema Klinec staknila v izdihljajih leta 2018, bo lansko leto ohranila v lepem spominu. To je bilo leto, v katerem je 20-letna smučarska skakalka prvič nastopila na olimpijskih igrah, s srebrnim odličjem zaključila mladinsko kariero in zelo uspešno končala srednjo šolo. S kakšnimi mislimi vstopa v leto 2019?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👋🙋‍♀️ New year, new challenges, new motivation! . 👋🙋‍♀️ Novo leto, novi izzivi, nova motivacija! . V tem primeru bi se rada zahvalila vsem ljudem, ki mi stojijo ob strani. Za mano je zanimivo obdobje. Nastopila sem na svojih prvih olimpijskih igrah v PyeongChang-u, kar je bila neprecenljiva izkušnja. Z drugo posamično srebrno medaljo sem zaključila mladinsko kariero, postala državna prvakinja in poletje kronala z zmago na poletnem Svetovnem pokalu v Chaykovskem. Na šolskem področju sem z odličnim uspehom v vseh štirih letih in prav dobrem uspehu na maturi, uspešno zaključila srednjo šolo. Ko takole pišem, vem, da se bom leta 2018 spominjala po lepih trenutkih. Za naprej so moji cilji jasni. To me vleklo naprej pri treningu in, da vsak dan pustim svoj maksimum. . In this opportunity I would like to say thanks to all people that support me. It's an interesting time after me. I competed on my first Olympics in PyeongChang. That was priceless. With second individual silver medal I finished junior career and became national champion. For the end and cherry on the top of summer season I won grand prix in Chaykovskiy. I finished high school with great results in four years and pretty good matura. When I write like this, I know that I will remember year 2018 in good memory. For the future my goals are clear. This will encourage me on trainings and that I give everyday my maximum. . . . #newyear

A post shared by Ema Klinec🇸🇮 (@klinecema) on

V kolesarskem slogu je v novo leto vstopil britanski kolesar Chris Froome.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Heading into 2019 like... 😎🥳 #HappyNewYear

A post shared by Chris Froome (@chrisfroome) on

Večina najboljših slovenskih teniških igralcev je ta trenutek na južni polobli. Iz Melbourna v Avstraliji se je na silvestrski večer oglasila tudi Kaja Juvan, prihodnost slovenskega tenisa. 

 

Smučarji tekači so silvestrski večer preživeli v Švici, kjer jih danes ob 14. uri v Val Müstairu čaka tekma v okviru novoletne turneje Tour de Ski.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last day of the year 2018🤪 Nice recovery skiing with #sloski in Val Mustair👌🙌 #tourdeski2019 #happynewyear

A post shared by Katja Visnar (@katjavisnar) on

Ne spreglejte