SiolNET. Sportal Sportal +
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Anja Čarman: Želim si postati vampirka

1

termometer

V tokratni "desetmetrovki" smo gostili "mrmrajočo vampirko" Anjo Čarman. Plavalko, ki jo je šport prikrajšal za marsikatero zabavo in bi zgrešila, če bi se odločila za poklic smučarske tekačice.

Če bi za en dan lahko postali kdorkoli, za koga bi se odločili? Trenutno si najbolj želim postati vampirka, saj bi se lahko po poškodbi pozdravila v nekaj trenutkih.

Najbolj "eksotična" hrana, ki ste jo kdaj poskusili? Od "eksotične" hrane sem poskusila samo žabje krake.

Kje po tekmah najdete svoj mir? V objemu svojega dragega. Če sem v tujini, me pomiri že samo pogovor z njim. Včasih potrebujem pomiritev od prevelike doze adrenalina in veselja, drugič pa spodbudne besede.

Katerim stvarem se je zaradi športa najtežje odrekati? Zaradi športnega udejstvovanja sem zamudila kar nekaj okroglih rojstnodnevnih praznovanj svojih bližnjih in porok znancev ter prijateljev. Pogrešam tudi smučanje, ki ga sem ga zaradi priprav primorana izpuščati.

Ste za kakšen šport ''štorasti''? Zelo štorasto se počutim pri teku na smučeh. Nikakor mi ne gre.

Katero pesem najraje zapojete ali zaigrate na inštrument? Največkrat si samo mrmram melodijo zadnje pesmi, ki sem jo slišala na radiu v avtu. Ko pridem na trening z njo "okužim" ostale plavalce. Spet drugič me s kakšno svojo melodijo "okužijo" oni. Na koncu si vsi mrmramo isto melodijo.

Ali vas zanima, kaj so ljudje po horoskopu? Niti ne.

Kako se znajdete na plesnem parketu? Imam dober ritem, evropska prvakinja v latinskoameriških plesih pa verjetno ne bi bila (smeh).

Kje shranjujete pokale, kolajne ali priznanja? Veliko jih je ostalo pri starših, nekaj najbolj pomembnih pa sem vzela v svoje stanovanje, kjer zasedajo vidno mesto v dnevni sobi.

Vaš odnos do spletnih medijev in socialnih omrežij? Facebook je zelo uporaben, pomaga mi vzdrževati stike s prijatelji po celem svetu, ki jih je zaradi študija v ZDA kar precej.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin