Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
28. 6. 2024,
13.23

Osveženo pred

2 dneva, 7 ur

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,11

Natisni članek

RK Slovan Staš Slatinek Jovičič

Petek, 28. 6. 2024, 13.23

2 dneva, 7 ur

Vrača se na Kodeljevo

Staš Slatinek Jovičič bo v prihodnji sezoni nosil dres Slovana

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,11
Staš Slatinek Jovičić, slovenska rokometna reprezentanca | Staš Slatinek Jovičič bo v prihodnji sezoni igral za Slovan. | Foto www.alesfevzer.com

Staš Slatinek Jovičič bo v prihodnji sezoni igral za Slovan.

Foto: www.alesfevzer.com

Dres RD LL Grosist Slovana bo v sezoni 2024/25 nosil tudi Staš Slatinek Jovičič. "Za Slovan sem se odločil, ker so mi v klubu predstavili zelo ambiciozne cilje in zgodbo, v kateri sem videl tudi sebe," je ob podpisu pogodbe v klubski izjavi dejal 23-letnik.

Kodeljevo
Sportal Tektonski premiki v Ljubljani

Slovenski reprezentant Staš Slatinek Jovičič bo v prihodnji sezoni oblekel dres RD LL Grosist Slovana, kamor se seli iz RK Trimo Trebnje. Rokometaš, ki igra na levem krilu, je že igral v Slovanu, prve rokometne korake pa je 185 centimetrov visok in 89 kilogramov težak igralec naredil v Kopru.

"Za Slovan sem se odločil, ker so mi v klubu predstavili zelo ambiciozne cilje in zgodbo, v kateri sem videl tudi sebe," je ob podpisu pogodbe v klubski izjavi dejal 23-letnik.

Ta se v Ljubljano seli iz Trebnjega, kjer je sodeloval z novim trenerjem Slovana Urošem Zormanom. "Mislim, da so tako pogoji kot tudi razmere, ki jih lahko ponudi Slovan, eni boljših v Sloveniji, če ne najboljši. Vsi se zavedamo, da bo ekipa zelo spremenjena in da bo treba še toliko več trenirati in vložiti veliko truda."

Na reprezentančnih pripravah

Jovičič Slatinek se trenutno v Kranjski Gori pripravlja z reprezentanco Slovenije na nastop na olimpijskih igrah, zato se bo pripravam Slovana pridružil pozno. Ambicije so velike, poudarja: "Cilji so boj za vrh. Veselim se novih izzivov v novem oziroma starem dresu, saj sem tu že igral in komaj čakam, da oblečem dres rdeče barve."

Uroš Zorman
Sportal Uradno: Uroš Zorman se vrača na Slovan
Ne spreglejte