SiolNET. Sportal Rokomet
0,30

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Priložnost za kukanje v zakulisje Gorenjeve ekipe

0,30

termometer

gorenje navijaci saleski grascaki
Foto: Žiga Zupan/Sportida

V zadnjem času se zavest o pomembnosti javne podobe in komuniciranju z navijači med slovenskimi rokometnimi klubi prebuja. Vsaj nekoliko.

Pred dnevi smo osvetlili nekaj dobrih praks manjših klubov, ki niso tako na očeh športnih spremljevalcev.  Dve novosti pa sta pred kratkim predstavila tudi velenjski in celjski klub.

Gorenje vstopa v svet družabnega omrežja Snapchat. Ekipa bo v ta namen imela poseben mobilni telefon, ki si ga bodo igralci izmenjavali na dva dni.  Navijači pa bodo prek te aplikacije skozi videe in fotografije lahko spoznavali, kaj Staš Skube, Mario Šoštarič, brata Burić, Rok Ovniček, Rok Zaponšek in drugi počnejo v prostem času, kakšno je vzdušje, ko se ekipa zbere v garderobi, pred treningom in po njem … Skratka, utrinki, do katerih ponavadi navijači nimajo dostopa, bodo bistveno bližje.

Mobilna aplikacija

Celjani pa so predstavili mobilno aplikacijo kluba, na kateri so združene vse platforme – spletna stran, profili na Facebooku, Twitterju in Instagramu, profili igralcev. Seveda, vključno s časovnico pomembnih dogodkov in drugimi vsebinami.

Celjska in velenjska poteza prinašata nekaj svežine na polje klubske komunikacije z navijači in sta lahko kažipot tudi za druge. Če so na primer tekme državnega prvenstva na televiziji sila redke, je treba do gledalcev pač ubirati druge poti.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin