Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Lojze Grčman

Nedelja,
10. 5. 2015,
22.02

Osveženo pred

3 leta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Miša Marinček Ribežl Krim Mercator Krim Mercator rokomet

Nedelja, 10. 5. 2015, 22.02

3 leta

Miša Marinček: V zadnjih tednih smo preživljali pekel

Lojze Grčman

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Krimova vratarka Miša Marinček brez dlake na jeziku o naslovu, razmerah v klubu in spornih pravilih.

Kot že tolikokrat se je letošnjo sezono v Krimovih vratih spet izkazala Miša Marinček. Po izboru trenerjev prva vratarka na Slovenskem je znova potrdila vlogo enega od stebrov Krimove ekipe. V Stožicah so lahko vsekakor zadovoljni, da je pred dvema mesecema podpisala na novo pogodbo.

Slovenska reprezentantka je osvetlila zakulisje dogajanja v Krimu pred odločilno tekmo z Zagorjem. "Končno smo tudi v drugem delu sezone delovali kot prava klapa. Tako, kot smo nekajkrat pokazali v prvem delu. Bilo je mučno, v zadnjih 14 dneh smo preživljali pekel. Mislila sem, da bomo to tekmo lahko odigrali z mladinkami, saj smo osem mesecev gradili svoje prvenstvene rezultate. Potem se je zgodila 'kuhinja' s Piranom, v katero nikakor ne bom privolila. Kako se lahko dva kroga pred koncem klub odloči, da bo izstopil iz lige? Apeliram na spremembo pravil. V košarkarskih ekipah so tekme po izstopu registrirane z 20:0 v korist tekmeca," je Marinčkova potegnila vzporednico z izstopom Maribora iz najboljše košarkarske lige.

No, Zagorje bi imelo bistveno bolj ovinkasto pot do potencialnega naslova, če Ljubljančankam ne bi nenadejano spodrsnilo proti Mlinotestu iz Ajdovščine, ki je prvenstvo sicer končal na odličnem tretjem mestu.

"Nato se je zgodil psihološki padec proti Ajdovščini, ki si ga seveda ne bi smeli privoščiti. A bil je posledica nečesa višjega. Zato sta bila zadnja tedna zelo mučna. Čestitam dekletom, da so se zbrale. Zdržale smo številne pritiske, vemo, kakšni so vložki, da si zaslužimo svoje plače. Upam, da se bo tudi v finančnem smislu vse uredilo, kot so dejali. Me smo svoje naredile, zdaj jim (ljudem iz vodstva kluba, op. a.) podajamo roko. Upam, da bo šel Krim v nove zmage tudi v naslednjih letih," si želi Marinčkova, ki je optimistka glede razmer v klubu: "Vsi smo čakali to tekmo. Za zdaj nisem najbolj zadovoljna, a verjamem, da se bodo stvari uredile, kot je obljubilo vodstvo."

Ne spreglejte