Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
19. 3. 2012,
18.21

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
slovenska rokometna reprezentanca

Natisni članek

Ponedeljek, 19. 3. 2012, 18.21

8 let, 3 mesece

Anja Frešer v novi vlogi

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Nekdanja odlična slovenska rokometna reprezentantka Anja Frešer se je vrnila v slovensko izbrano vrsto. A tokrat ne na igrišče, marveč ob njega.

Frešerjeva, ki je pustila neizmeren pečat v slovenskem rokometnem prostoru, tako v reprezentanci kot na klubski ravni, se je vrnila v reprezentanco. Na pobudo selektorja Toneta Tislja odslej namreč opravljal naloge vodje reprezentance. Pretežno skrbi, da vse teče gladko in da ima ekipa na razpolago, kar potrebuje.

"Z reprezentanco sem bila že na prejšnjih kvalifikacijah, kjer sem bolj opazovala in se privajala. Zdaj pa tudi uradno. Vesela sem in ponosna, da sem zraven. Fino je, da imajo dekleta ob sebi koga z izkušnjami, včasih potrebujejo kakšen nasvet ali samo pogovor ženske," pravi Frešerjeva, ki opravlja naloge na prostovoljni bazi. Reprezentančne akcije pa so seveda tudi neke vrste nostalgija za rokometašico, ki se je od aktivnega igranja poslovila pred letom dni.

Anja Frešer se lahko pohvali s tremi naslovi evropskih prvakinj v klubskih tekmovanjih, s Krimom Mercatorjem in danskim Slagelsejem.

Ne spreglejte