SiolNET. Sportal RIO 2016
1,65

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kako 213 cm visoki košarkar v Riu popravlja zaveso za prhanje

1,65

termometer

Olimpijske igre v Riu se nezadržno približujejo, športniki polnijo olimpijsko vas, v kateri pa so naleteli tudi na težave. Izpostavil jih je tudi avstralski košarkar Andrew Bogut.

Vrhunski športniki so navajeni, da so v času tekem nastanjeni v kakovostnih hotelih, a v času olimpijskih iger je prav nasprotno. Avstralski košarkar Andrew Bogut je ob prihodu v Rio nemudoma spoznal, da ne bo nastanjen v takšnem okolju, kot ga je vajen v času igranja v ligi NBA.

Če je ob pristanku na prizorišče olimpijskih iger še veselo tvital, da so pred njim vznemirljivi časi, je čez dve uri sledila objava, kako popravlja zavese za prhanje, zraven pa dodal #IOCLuxuryLodging (luksuzna nastanitev, op. p.).

"Popravljam zaveso za prhanje, da ne bomo poplavili prostora," je zapisal Bogut in kaj kmalu dodal, kaj si misli o posteljah: "V #IOCLuxuryLodging verjamemo, da postelja ni pomembna za spanje. Športniki lahko spimo stoje."

Da delegati avstralske olimpijske zveze spijo v luksuznih vilah v središču Ria, ni želel komentirati.

A to niso edine težave, ki jih imajo organizatorji v olimpijski vasi, saj so se Avstralci že pritoževali, da sta puščala voda, plin, težave so bile tudi z elektriko …

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 31
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin