Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
13. 9. 2014,
14.58

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Sobota, 13. 9. 2014, 14.58

8 let

Zanašajo se na prvih pet iger, vrv je svet zase

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Ekipa No limits, ki Slovenijo zastopa v mednarodnem finalu Jadranskih iger, bo ob 16. uri z močno družinsko-prijateljsko podporo s tribun naskakovala zmago v športno-zabavnem spektaklu.

Skupinica desetih fantov in deklet, večina jih izhaja iz športnega okolja, od telovadcev, nogometašev, hokejistov do igralcev odbojke na mivki, je danes dopoldne v s soncem obsijanem in vetrovnem Biogradu na Moru uspešno končala tudi svoj drugi trening. Po besedah kapetana ekipe Žike Stevanovića so postave za posamezne igre že določene, le v nekaterih se bo končna postava določila glede na, recimo jim kar interne kvalifikacije na zadnjem treningu.

Klavora je zamenjal Šilca

Ekipa ostaja enaka, z eno izjemo. Telovadca Žiga Šilca, ta se je na prejšnjih dveh preizkušnjah zelo izkazal, blestel je predvsem v igri pršut, ki je nocoj ne bo na programu, bo zaradi nastopa na gimnastičnem tekmovanju zamenjal mnogobojec Rok Klavora, ki po poškodbi stopala še ni povsem nared za večja tekmovanja in bo tudi izpustil bližajoče se svetovno prvenstvo na Kitajskem.

Zaradi televizijskega občinstva so izbrali samo najbolj atraktivno od atraktivnega

Igre so zdaj nekoliko razlikujejo od tistih, ki smo jih spremljali v kvalifikacijah in slovenskem finalu, saj nekatere menda niso dovolj dinamične in atraktivne za TV-občinstvo, ki si bo prihodnji teden na hrvaški nacionalni televiziji v obliki reportaže lahko ogledalo finalni dogodek, ki ga bo režijsko usmerjal hrvaški režiser Ivan Miladinov.

Željni zmage

Želje slovenskih tekmovalcev, vajenih raznoraznih športnih tekmovanj, so visoke. "Ko sem jih pred tednom dni vprašal, s kakšnim rezultatom bi bili zadovoljni, so vsi dejali, da ciljajo na zmago, a da je glavni faktor vseeno zabava. Zdaj pa bližje smo finalu, bolj so željni zmage. Še posebej jim je pomembno, da bi premagali Hrvate, ki na Jadranskih igrah vedno dosegajo odlične rezultate. Mislim, da smo sposobni zmagati, se pa zavedamo, da je vse odvisno od prvih petih iger, saj iz izkušenj vemo, da smo v vlečenju vrvi brez možnosti," je dejal Stevanovič. "Če bomo lahko izbirali tekmeca pri vrvi, se bomo odločili za Italijane, ki so nam po konstituciji dokaj podobni. So majhni, drobni in vitki, ampak kot rečeno, zanašamo se na prvih pet iger.

Ne spreglejte