Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
16. 2. 2016,
12.50

Osveženo pred

4 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

DRAJV

Torek, 16. 2. 2016, 12.50

4 leta, 6 mesecev

Utrinki doživetja DRAJV z Mikom Valetom

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Zavarovalnica Triglav je članicam zmagovalne ekipe izziva DRAJV omogočila, da je na Finskem preživela nepozabno glasbeno doživetje s svetovno znanim DJ-jem.

Zavarovalnica Triglav je konec lanskega leta izvedla prav posebno tekmovanje v varni vožnji. Ekipe mladih voznikov so se morale svojim vrstnikom najprej dokazati na spletu, nato pa še na asfaltu. V finalnem izzivu DRAJV je z najboljšo kombinacijo varne vožnje, odzivnosti in poznavanja glasbene scene zmagala ekipa Vale Power. Skupina mladih deklet je za nagrado odpotovala na Finsko, kjer so se kot gostje VIP na koncertu zabavale skupaj z najboljšim slovenskim tech-house DJ-jem Mikom Valetom. Za varno pot je poskrbela aplikacija DRAJV.

Finalni izziv DRAJV

Z glasovanjem na spletni strani drajv.triglav.si so uporabniki določili tri tričlanske ekipe mladih voznikov, ki so se nato uvrstile v finalni izziv DRAJV. Ekipe Mendrajke, Frulice in Vale Power so tako morale karseda varno in upoštevajoč prometne predpise prevoziti vnaprej določeno traso v središču Ljubljane. Na poti so jih čakali dvojniki Mika Valeta, ki so jim postavljali vprašanja v zvezi s slavnim DJ-jem. S pravilnimi odgovori so si ekipe prislužile dodatne točke, ki so jim v kombinaciji s točkami aplikacije DRAJV, ki je vseskozi spremljala varnost njihove vožnje, prinesle končni rezultat. Prvo mesto so osvojile članice ekipe Vale Power. Ano, Barbaro, Urško in ostale tekmovalce je po razglasitvi presenetil celo sam Mike Vale, ki jim je osebno čestital za sodelovanje in zaželel varno vožnjo tudi po koncu tekmovanja. Celoten posnetek izziva DRAJV si lahko ogledate na spletni strani drajv.triglav.si/drajv-dozivetje.

DRAJV doživetje z Mikom Valetom

Po izzivu zaslužena nagrada: članice ekipe Vale Power so za nagrado skupaj z Mikom odpotovale v mesto Turku na Finskem, kjer so preživele nekaj čudovitih dni v družbi znanega slovenskega DJ-ja. Vrhunec izleta je bila nepozabna zabava v klubu The Monkey, kjer so dekleta Mikov nastop spremljale iz lože VIP. Čeprav je finsko doživetje trajalo le nekaj dni, so se dekleta nazaj vrnile z nasmeški in polne vtisov: "To je bilo najboljše potovanje, na katerem smo kadarkoli bile. Nikoli ne bomo pozabile te izkušnje!" pravijo. Na Finskem se je zabaval tudi Mike Vale, ki je povedal: "Na začetku nisem vedel, kaj pričakovati, a z dekleti smo se res odlično ujeli. Menim, da so se zelo zabavale. Celotna izkušnja bo tudi meni ostala v zelo lepem spominu, saj kot DJ redko dobiš priložnost, da se na nastop v tujini odpraviš skupaj s svojimi oboževalci." Pri Zavarovalnici Triglav so zadovoljni z uspešnostjo akcije, hkrati pa verjamejo, da bodo z aplikacijo DRAJV in podobnimi akcijami, ki nagovarjajo mlade voznike, v prihodnosti pripomogli k še večji varnosti na slovenskih cestah.

DRAJV je primeren za vse voznice in voznike, ki želijo prispevati k večji prometni varnosti in hkrati prihraniti pri avtomobilskem zavarovanju. Uporaba aplikacije je še posebej priporočljiva za voznike začetnike. Več o prenovljeni aplikaciji in ostalih ugodnostih si lahko preberete na drajv.triglav.si. Aplikacija DRAJV je na voljo v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Ne spreglejte