Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
21. 5. 2015,
14.43

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

krema nega advertorial

Četrtek, 21. 5. 2015, 14.43

2 meseca, 1 teden

Športniki so našli pravo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Če je bilo še pred nekaj časa nepredstavljivo, da bi tudi najbolj zagrizeni moški posegli po kozmetičnih izdelkih, se zdaj očitno obeta nova lepotna revolucija.

Si predstavljate prvinskega moškega, kot je povprečni hokejist, ki s seboj v slačilnico prinese polno toaletno torbico različnih krem: za okrog oči, obraz, telo in celo podplate? Težko si predstavljamo takšen prizor, veliko bolj resničen pa je scenarij, ki ga je spisala NIVEA z izdelki NIVEA MEN.

Dejstvo je, da ima sodobni moški močno željo po urejenem videzu, ki izvira predvsem iz negovane kože. A kaj, ko mu primanjkuje potrpljenja.

Ženska kozmetika na dosegu roke? Ne, hvala.

Najpogostejša razvada vezanega moškega je bila kraja ženske kozmetike – ker je pri roki in se za ugotavljanje vsebine lončka ni treba posebej truditi. Večina moških pa ne ve, da si s takšnim dejanjem delajo več škode kot koristi. Moška koža je namreč drugačna od ženske. Je debelejša, zaradi večjih por pa tudi bolj mastna in zato občutljiva na bogate formule razkošnih krem za ženske, ki se v kožo vpijajo počasi in za seboj puščajo sijaj ali celo masten film.

Od glave do pet samo z enim izdelkom

Moški se pri negi kože največkrat posvetijo samo obrazu. Zaradi britja je prav koža na obrazu najbolj izpostavljena, in če upoštevamo statistike, da se povprečen moških v vsem življenju pobrije 16-tisočkrat, so takšni stresi zelo pogosti.

Ne samo koža na obrazu, dodatno nego potrebuje tudi koža na telesu. Predvsem športniki ne bi smeli zanemariti nege po prhanju. Uporaba šamponov za prhanje kožo še dodatno izsuši, zato dermatologi priporočajo, da po vsaki prhi kožo navlažimo s kakovostno kremo, ki kožo hidrira in ji povrne mehkobo.

NIVEA je moškim olajšala delo. Tudi najbolj zadržanim hokejistom, ki pred svojimi športnimi kolegi ne želijo pokazati svoje nežnejše plati. V okviru svoje linije NIVEA MEN je namreč razvila univerzalno večnamensko kremo, ki zmore vse in je tako preprosta za uporabo, da ne potrebuje dodatnih navodil.

Robustna za najbolj močne fante

In če se vrnemo k našemu hokejistu, ki ne ve, kako bi v slačilnici poskrbel za brezhiben videz: rešitev je v novi kremi NIVE MEN. Vse skupaj bo opravil zelo hitro in diskretno.

‒ Po tekmi ali treningu prija osvežujoča prha.

‒ Po prhi je na vrsti hitra nega telesa: krema NIVEA MEN je v priročni embalaži, ki jo lahko spravi v žep ali športno torbo. En izdelek je primeren za vse telo, tako da bo nego lahko končal v samo nekaj minutah.

‒ Koža se ne sveti: ena od glavnih prednosti kreme NIVEA MEN je hitro vpijanje. Že v nekaj sekundah po nanosu bo koža mehka ter hkrati brez motečega občutka mastne in sijoče kože.

Ne spreglejte