Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
18. 11. 2016,
13.09

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,30

Natisni članek

pohodništvo SPORTO konferenca

Petek, 18. 11. 2016, 13.09

6 let, 6 mesecev

SPORTO Awards 2016

Projekt Naj planinska koča najboljši medijski projekt

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,30
Naj planinska koča 2016

Projekt Naj planinska koča, ki smo ga v sodelovanju s Planinsko zvezo Slovenije na Siol.net izvedli v poletnih mesecih, so na konferenci Sporto izbrali za zmagovalca kategorije Sporto media awards.

V okviru projekta Naj planinska koča, ki smo ga na siol.net izvedli že drugo leto zapored, smo v poletnih mesecih predstavili 66 planinskih koč, ki so opremljene s certifikatom do družin in okolja prijazna planinska koča ali so priklopljene na čistilno napravo.

V letošnji akciji Naj planinska koča je z naskokom zmagal Valvasorjev dom pod Stolom. Foto: Žiga Zupan/Sportida  | Foto: Žiga Zupan/Sportida V letošnji akciji Naj planinska koča je z naskokom zmagal Valvasorjev dom pod Stolom. Foto: Žiga Zupan/Sportida Foto: Žiga Zupan/Sportida

Na podlagi glasov se jih je deset uvrstilo v finale, za zmagovalko pa so bralci našega medija ustoličili Valvasorjev dom pod Stolom, ki je zbral skoraj 25 tisoč glasov. To je že drugi laskavi naziv najboljše planinske koče za dom, katerega skrbnik je zadnja štiri leta Aleš Štefe. Akciji ste skupno namenili skoraj 70 tisoč glasov.

Naj planinska koča Sporto | Foto: Vid Ponikvar Foto: Vid Ponikvar

"Z relativno nizkim proračunom do dobrih rezultatov"

Pri izboru Naj planinske koče 2016 za najboljše medijsko partnerstvo je žirija poudarila, da je pri projektu "izstopala izjemno dobro načrtovana struktura ter kreativna in bogata vsebina projekta." Žirija je poudarila tudi, da je "medij uspel z relativno nizkim proračunom ustvariti relevantno vsebino in doseči široko občinstvo ter dobre rezultate".

Lidl Slovenije je prejel nagrado za kampanjo s slovenskimi paraolimpijci. | Foto: Vid Ponikvar Lidl Slovenije je prejel nagrado za kampanjo s slovenskimi paraolimpijci. Foto: Vid Ponikvar

Nagrade Sporto awards 2016 za najboljše primere dobrih praks na področju sponzorstev in marketinga v športu v Adriatic regiji so prejeli še:

  • Skupaj v bitki: Paraolimpijci in Lidl Slovenija (Lidl Slovenija),
  • Gladko bančništvo (Nova KBM),
  • Slovenski Rio 2016 (Olimpijski komite Slovenije) in
  • Prijaffi se – pomembno je sodelovati! (Jaffa Crvenka).
Ne spreglejte