Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
4. 12. 2015,
8.12

Osveženo pred

2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Nassfeld smučanje smučarska sezona sedežnica advertorial

Petek, 4. 12. 2015, 8.12

2 meseca

Nassfeld letos vabi z ugodnimi cenami in daljšimi progami

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Tudi v Nassfeldu se začenja nova smučarska sezona. Letos bo še posebej razburljiva, saj so razširili smučišča in dodali sodobno, hitro in zelo udobno 6-sedežnico.

Zima se je začela tudi na enem najbolj priljubljenih smučišč v Avstriji. Četrtega decembra se je v Nassfeldu odprla nova smučarska sezona, ki bo letos ponudila še več zabave na belih strminah. Družinskim dogodivščinam na snegu ne bo videti konca.

Noro: nova sedežnica in širše proge

Nassfeld se je zaradi svoje bogate smučarske ponudbe, ki je pisana na kožo tudi družinam z manjšimi otroki, uvrstil med top 10 smučišč v sosednji Avstriji. Priznanja in zadovoljstvo gostov iz vse Evrope pa so jih spodbudila, da so svojo ponudbo še bolj približali turističnemu povpraševanju.

Letos so namreč zagnali novo sedežnico Rudnigsattelbahn, ki je nadomestila dve vlečnici Rudnigsattel. Nova sedežnica bo smučišče konkretno posodobila, smučarji pa bodo na njej doživeli vrhunsko storitev.

Nova 6-sedežnica ima ogrevalne sedeže, posebej pa je oblikovana tudi za najmlajše. V Nassfeldu je varnost malčkov vedno na prvem mestu.

Ena glavnih novosti pa so tudi širše proge, ki bodo smučarjem omogočile nepozabno "karvanje" po popolnoma urejenih smučiščih.

Nassfeld je pravi raj za družine: posebne ugodnosti za otroke

V Nassfeldu znajo prisluhniti željam in potrebam družin, hkrati pa želijo, da bi k sebi privabili čim večje število mlajših smučarjev. Ravno zato so pripravili posebno ponudbo Kids Surprise, v kateri ob sobotah vsi otroci do desetega leta smučajo za samo 10 evrov.

110 kilometrov prog samo čaka, da jih odkrijete!

Odkrijte popolno zimsko idilo in začnite zimsko sezono v velikem slogu. Nassfeld je popolna destinacija tudi za vse tiste, ki radi kdaj pa kdaj odvijugate tudi zunaj urejenih smučišč.

Izkoristite ugodne top ponudbe in si privoščite pravo zimsko pustolovščino.

Ne spreglejte