Naj vsi tereni postanejo vaše igrišče!

Bodite spontani, stopite iz vsakodnevne rutine, zavijte z ustaljenih poti – odkrivajte nova igrišča, nove podlage, nove poti –, zadihajte s polnimi pljuči in občutite svobodo, ki jo ponuja vonj po gozdu. Stopite korak bližje k naravi z obutvijo Salomon!

Oglasno sporočilo

#TIMETOPLAY

Salomon predstavlja novo linijo obutve SENSE, s katero boste popestrili svoje vsakdanje tekaške avanture. Končno imate lahko en par tekaških copat, ki je primeren tako za tek po trših kot mehkejših in neravnih terenih. S tekaškimi čevlji Sense boste z veseljem menjali podlago pod nogami, vadba pa bo postala igra in užitek. Z linijo SALOMON SENSE bo vaša tekaška izkušnja še popolnejša, izbira tekaške podlage pa izziv, v katerem boste uživali iz koraka v korak.

Zavijte z ustaljenih poti z vsestranskim Salomon SENSE PRO MAX:

Popolno razmerje med zaščito in izjemnim blaženjem vas bo navduševalo na vseh terenih in poteh. Mehki pristanki in lahkotni prehodi s petnega na prstni del vas bodo z novim

SALOMON SENSE PRO MAX spremljali prav na vsakem koraku. Za to sta zaslužena vmesni podplat ENERGY CELL+, ki zagotavlja visoko odzivnost in vrnitev energije, ter posebna zmes OPAL, ki je ekstremno lahka in vzdržljiva tudi v najskrajnejših temperaturah. Združeno delovanje obeh materialov imenujemo TEHNOLOGIJA VIBE, ta pa učinkovito blaži vibracije in zmanjšuje utrujenost na daljših tekih.

Zahtevnejši tekači si boste iz linije SENSE izbrali model SENSE PRO 2:

Novi tekaški čevlji SENSE PRO 2 ponujajo popolno razmerje med oporo in naravnim gibanjem stopala. Koncept, prevzet iz Salomonove tekmovalne linije S-LAB, je popolnoma prilagojen vsakdanjemu teku in idealen za tiste, ki želijo združiti svobodo naravnega gibanja in izzive, ki jih bodo srečali na tekaških poteh.

Linija SENSE vas bo navduševala s svojo nizko težo, blaženjem in vrhunskim oprijemom podplata ne glede na vrsto podlage.

Vašo tekaško izkušnjo naj izpopolni tudi izbira pravih oblačil:

Nadgradite svoje avanture z oblačili Salomon, ki ne bodo ovirala vašega gibanja, vreme pa ne bo več izgovor, da bi ostali doma.

NEOVIRANO GIBANJE
Da bo vaše gibanje kar se da svobodno, poskrbi konstrukcija MOTION FIT. Oblačila so oblikovana tako, da sledijo vašemu gibanju v predelu kapuce, ramenskega obroča in komolcev.

VSESTRANSKOST
Linija tekaških oblačil Salomon združuje udobje in vsestranskost ne glede na vrsto vaše aktivnosti.

ZRAČNOST IN NIZKA TEŽA
Nizka teža in zračnost omogočata dodatno udobje med tekom ali katerokoli drugo aktivnostjo.

SALOMON LIGHT TRAIL - Naj tek postane igra!

Več na: http://www.salomon.com

 

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano