SiolNET. Sportal Rekreacija
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Na Pasjo ravan letos nekoliko manj kolesarjev, a ti so "ta pravi"

2

termometer

V nedeljo se je na drugega od petih vrhov Pokala polanskih puklov, na Pasjo ravan, zapodilo 61 kolesarjev. Udeležba je bila zaradi slabega vremena nekoliko okrnjena.

Športno društvo Špik Lučine, organizator kolesarskega vzpona na Pasjo ravan, je imelo tudi letos sredi poletja obilo smole z vremenom. Prireditev je sicer minila brez dežja, so pa bili dnevi pred prireditvijo, sploh pa noč prej, deževni. To je bil tudi razlog za manjši obisk kolesarjev.

"Kljub temu pa gre pohvaliti vse tiste kolesarje, ki so se udeležili tekme. Prišli so tisti, ki jih take razmere ne odvrnejo od sodelovanja. Res je tudi, da precej kolesarjev, morda vedno več, ne želi pretirano množičnih prireditev, kjer sicer množica naredi vzdušje, ni pa take osebne note kot pri tovrstnih prireditvah," so sporočili organizatorji Pokala polanskih puklov.

11-kilometrskega vzpona na Pasjo ravan se je torej udeležilo 61 kolesarjev, od najmlajšega 11-letnika do najstarejšega 84-letnika. V absolutni konkurenci sta se zmag veselila Jani Prešeren v moški in Erika Jesenko v ženski konkurenci.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin