Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
15. 8. 2014,
22.56

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Ljubljanski maraton prijava

Petek, 15. 8. 2014, 22.56

8 let

Kako ceneje na Ljubljanski maraton?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Volkswagen 19. Ljubljanski maraton, ki bo na sporedu 26. oktobra 2014, se vztrajno približuje. Skupinske prijave in cenovno najugodnejše prijave za posameznike so na voljo le do 18. avgusta.

Še 71 dni nas loči od največje tekaške prireditve v Sloveniji, tokrat že 19. Ljubljanskega maratona, ki bo maratonce tokrat razvajal z enim 42 kilometrov dolgim krogom. Tega bomo na Sportalu podrobneje predstavili v prihodnjih dneh.

Če vas že zdaj srbijo pete in resno razmišljate o tem, da bi se prijavili, ne spreglejte naslednjih informacij, ki so ključnega pomena za vašo denarnico.

Skupinske prijave le še do 18. avgusta

Če se na Ljubljanski maraton nameravate prijaviti kot član skupine (v skupini mora biti najmanj 10 prijavljenih), morate to storiti najpozneje do 18. avgusta, po tem datumu bo mogoča samo še posamična prijava. Za prijavnino boste odšteli 27 evrov.

Skupno prijavnico in plačilo mora izpolniti oziroma izvesti društvo ali klub. Obrazcu morate obvezno predložiti fotokopijo plačane prijavnine. Če ne bo dokazila o plačani prijavnini, prijavnice ne bodo upoštevali. Prijava velja z datumom plačila prijavnine.

Kje se lahko prijavite

Prijavnino lahko poravnate na številko TRR: SI56 0313 4100 0440 526 in pripišite sklic oziroma boste dobili plačilni nalog po mailu, ko se boste prijavili prek spletne aplikacije.

V ceno prijavnine je vključen tudi čip za enkratno uporabo. Če ste že lastnik čipa (v vrednosti treh evrov), vam tega ni treba plačati.

Če si premislite

Do 30. septembra 2014 sta odjava in vračilo prijavnine mogoči brez zdravniškega potrdila, vendar se zaračunajo administrativni stroški, in sicer pet evrov.

Po tem sta odjava in vračilo prijavnine mogoči le z zdravniškim potrdilom, tudi v tem primeru vam bodo organizatorji zaračunali pet evrov za administrativne stroške.

Zadnji dan za vračilo je 14. november 2014.

Ne spreglejte