SiolNET. Sportal Rekreacija
1,80

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Fotogalerija

Dm tek: Tina Maze na drugi strani zmagovalnega odra (foto)

1,80

termometer

dm tek za zenske

Enajsti Dm tek za ženske je na pravi poletni dan v Tivoli privabil več tisoč deklet. V rumeno reko tekačic so se pomešali tudi nekateri znani obrazi. Preverite, koga je ujel objektiv naših fotografov.

Tekaškega praznika, posvečenega nežnejšemu spolu, ni zamudil zdaj stalni udeleženec tekaških prireditev v Ljubljani, njen župan Zoran Janković, ki je bil tudi tokrat glavni štarter … Tekaškega praznika, posvečenega nežnejšemu spolu, ni zamudil zdaj stalni udeleženec tekaških prireditev v Ljubljani, njen župan Zoran Janković, ki je bil tudi tokrat glavni štarter …

… potem ko je dal znak za začetek, je za spodbudo takole še podelil nekaj "petk". … potem ko je dal znak za začetek, je za spodbudo takole še podelil nekaj "petk".

Da je bilo dekletom na progi nekoliko lažje, sta poskrbela Marko Potrč in Jan Golja. Da je bilo dekletom na progi nekoliko lažje, sta poskrbela Marko Potrč in Jan Golja.

S petkilometrsko razdaljo je zlahka opravila tudi šolska ministrica Maja Makovec Brenčič, ki se bo prihodnje leto lotila desetih kilometrov. S petkilometrsko razdaljo je zlahka opravila tudi šolska ministrica Maja Makovec Brenčič, ki se bo prihodnje leto lotila desetih kilometrov.

Tina Maze tokrat ni tekmovala, je pa odlično razpoložena stala na drugi strani "zmagovalnega odra" in podeljevala nagrade najhitrejšim tekačicam. Tina Maze tokrat ni tekmovala, je pa odlično razpoložena stala na drugi strani "zmagovalnega odra" in podeljevala nagrade najhitrejšim tekačicam.

"Zame je bil to prvi takšen tek. Navdušena sem in ponosna nase. Zadnjih 14 dni sva se malo pripravljali, drugače pa sem bolj kot ne zadnjih pet let 'stagnirala' (smeh). Sva si pa zadali, da bova šli drugo leto na desetko," je bila nasmejana nekdanja članica skupine Bepop Tinkara Fortuna, ki je tekla v družbi Natalije. "Zame je bil to prvi takšen tek. Navdušena sem in ponosna nase. Zadnjih 14 dni sva se malo pripravljali, drugače pa sem bolj kot ne zadnjih pet let 'stagnirala' (smeh). Sva si pa zadali, da bova šli drugo leto na desetko," je bila nasmejana nekdanja članica skupine Bepop Tinkara Fortuna, ki je tekla v družbi Natalije.

Zmagovalka desetkilometrske razdalje na 11. dm teku, smučarska tekačica Lea Einfalt, se je prireditve udeležila na pobudo prehranske strokovnjakinje Nade Rotovnik Kozjek. Zmagovalka desetkilometrske razdalje na 11. dm teku, smučarska tekačica Lea Einfalt, se je prireditve udeležila na pobudo prehranske strokovnjakinje Nade Rotovnik Kozjek.

Gojko Zalokar, prvi mož Timinga Ljubljana, ki je meril čase tekačic, je bil dobro razpoložen.. Gojko Zalokar, prvi mož Timinga Ljubljana, ki je meril čase tekačic, je bil dobro razpoložen..

Srečali smo tudi osebnega trenerja Gašperja Grošlja. Srečali smo tudi osebnega trenerja Gašperja Grošlja.

Čuki so tudi tokrat dodobra ogreli že tako razgreto ozračje in poskrbeli, da je v njihovih ritmih zaplesala marsikatera tekačica. Čuki so tudi tokrat dodobra ogreli že tako razgreto ozračje in poskrbeli, da je v njihovih ritmih zaplesala marsikatera tekačica.

 

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin